Versiering verjaardag slingers

Op zoek naar mooie of originele slingers voor de versiering van een verjaardag? Je raadt het al, dan zit je hier goed! Lees meer »

Naast ballonnen mogen ook slingers niet ontbreken op een verjaardagsfeestje. Je maakt er een nog mooier feest van als je alle onderdelen van de versiering op elkaar afstemt. Daar hoef je geen professional voor te zijn! Lief & Jarig heeft alles wat je nodig hebt en geeft ook nog eens goede tips.

 

De traditionele vlaggetjesslinger kan altijd

Een kinderfeestje brengt vaak nostalgie naar boven. Wie keek er als kind niet maandenlang uit naar zijn of haar verjaardag? De traditionele vlaggetjesslinger was vroeger op elk kinderfeestje van de partij. Maar ook vandaag doet de vlaggetjesslinger het goed als feestversiering. Wat dacht je van een vlaggetjesslinger in moderne pasteltinten? Je kunt ook kiezen voor hippe botanical vlaggetjesslinger, een vrolijke gekleurde vlaggetjesslinger of een van onze glitterslingers. Keuze genoeg!

 

Een moderne ‘Happy Birthday’ slinger

Op zoek naar een moderne ‘Happy Birthday’ slinger? Bekijk hier ons aanbod. Deze slingers staan prachtig boven de tafel met hapjes en de verjaardagstaart, bij de ingang van het feest of voor het raam. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten. Voor de verjaardag van je zoontje bestel je hier gemakkelijk online een blauwe versie. Ben je op zoek naar versiering voor de verjaardag van je dochter, dan hebben we hier bijvoorbeeld ook een roze happy birthday slinger. Stap je liever af van deze standaard kleuren, dan is een zilveren, (rosé) gouden of zwarte versie misschien meer jouw smaak.

 

Versiering verjaardag slingers met thema

Organiseer jij het kinderfeestje in een bepaald thema? Of heb je misschien nog inspiratie nodig voor een leuk thema voor een kinderverjaardag? Bekijk dan hieronder onze slingers met thema. De roze hartjesslingers zijn ideaal voor een echt prinsessenfeestje. Of wat dacht je van een thema als dinosaurussen? Bestel hier alvast echte dino-slingers! Andere schattige slingers voor kleine, lieve jarige jetjes en jobjes, zijn slingers met vosjes, konijntjes of zwaantjes. Ook de slinger met jungle dieren zal niemand schrik aanjagen, maar eerder ieders hart doen smelten!