Verjaardag slingers voor ieder feest!

Op zoek naar mooie of originele slingers voor de versiering van een verjaardag? Je raadt het al, dan zit je hier goed! Lees meer »

 

Slingers en ballonnen als basis voor de versiering

Bij versiering denk je toch eerst aan slingers en ballonnen? Dat is ook niet zo gek, want deze items zijn vaak dé basis voor de versiering van een feestje. Met slingers en ballonnen zet je al snel een bepaalde sfeer neer. Bijvoorbeeld rosé gouden of gouden slingers en ballonnen voor een chique uitstraling of pastelkleurige slingers en ballonnen voor een zachte en moderne stijl. Daarnaast kun je slingers en ballonnen vaak heel mooi afstemmen op een bepaald thema. Denk aan groene slingers en ballonnen voor een voetbalfeestje en roze slingers en ballonnen voor een prinsessenfeestje. Je maakt er een nog mooier feest van als je alle onderdelen van de versiering op elkaar afstemt. Daar hoef je zeker geen professional voor te zijn! 

 

De traditionele vlaggetjes slinger kan altijd

Een kinderfeestje brengt vaak nostalgie naar boven. Wie keek er als kind niet maandenlang uit naar zijn of haar verjaardag? De traditionele vlaggetjes slinger was vroeger op elk kinderfeestje van de partij. Maar ook vandaag doen vlaggetjes op een verjaardag het goed als feestversiering. Wat dacht je van een vlaggetjes slinger in moderne pasteltinten? Je kunt ook kiezen voor hippe botanical vlaggetjes slinger of een van onze glitterslingers. Daarnaast vind je in ons assortiment ook vlaggenlijnen in veel verschillende kleuren. Deze slingers zijn gemaakt van plastic en kunnen dus ook buiten gebruikt worden: handig voor een zomers feestje.

 

Moderne verjaardagslingers met woorden

Op zoek naar een moderne ‘Happy Birthday’ verjaardag slinger? Bekijk hieronder dan eens ons aanbod. Deze slingers staan prachtig boven de tafel met hapjes en de verjaardagstaart, bij de ingang van het feest of voor het raam. Naast 'Happy Birthday' slingers, vind je bij ons natuurlijk ook andere hippe slingers met woorden en teksten. Is er een zoontje of dochtertje geboren? Dan mag een 'It's a boy' of 'It's a girl' slinger niet ontbreken. Of wat dacht je van een leuke slinger voor een eerste verjaardag? Met de teksten 'One' en 'One Today' is het duidelijk dat jullie kleine spruit zijn of haar eerste verjaardag mag vieren. Of een lieve 'Helly baby' of 'Hello World' slinger voor een kraamfeest, babyborrel of babyshower: er is volop keuze!

 

Gepersonaliseerde slinger met naam of leeftijd

Wil je je versiering een persoonlijk tintje geven? Kies dan voor een gepersonaliseerde slinger. Met een gepersonaliseerde slinger kun je de naam en leeftijd van de jarige in een slinger verwerken: hoe leuk! Een gepersonaliseerde slinger is ook erg mooi als er een baby is geboren. Verwerk de naam van je kindje in de slinger en hang deze voor het raam, zo heb je direct leuke geboorteversiering. We hebben een aantal gepersonaliseerde slingers in ons assortiment. Zo kun je een zwart-witte gepersonaliseerde slinger op maat laten maken. Geef ons de gewenste tekst door en ontvangt de vlaggetjes met de letters en cijfers, inclusief voldoende zwart-wit touw. Ook kun je kiezen voor een gepersonaliseerde slinger die je zelf nog kunt samenstellen. In de verpakking vind je dan bijvoorbeeld alle letters van het alfabet en / of de cijfers 0 t/m 9. Het voordeel van deze gepersonaliseerde slinger is dat je deze bij ieder feestje weer opnieuw kunt gebruiken. 

 

Versiering verjaardag slingers met thema

Organiseer jij het kinderfeestje in een bepaald thema? Of heb je misschien nog inspiratie nodig voor een leuk thema voor een kinderverjaardag? Bekijk dan hieronder onze slingers met thema. Denk bijvoorbeeld aan een dino thema, panda versiering of een piratenfeestje. Andere schattige slingers voor kleine, lieve jarige jetjes en jobjes, zijn slingers met wolkjes of zwaantjes

 

Slingers als backdrop

Wist je dat je slingers ook heel leuk kunt gebruiken als backdrop bij een verjaardag of ander feestje? Heb je een cadeautafel of een sweet table met een saaie muur als achtergrond? Decoreer de muur dan met een feestgordijn of meerdere (verjaardag) slingers boven elkaar. Je creëert hiermee direct een toffe blikvanger. Een backdrop is ook heel leuk te gebruiken als je foto's van de gasten wilt maken. Of hang een feestgordijn in een deuropening voor een feestelijk effect.

 

Tassel slingers: vrolijk & hip!

Steeds vaker zien we de tassel slinger tussen de bestellingen en dat is ook niet zo gek: het is net even anders dan een 'normale' slinger en het staat vrolijk op ieder feestje. Of het nou gaat om een verjaardag, een jubileum of babyshower: een tassel slinger kan altijd. Onze tassel slingers worden als doe-het-zelf pakketje geleverd. Dit is ook wel zo handig, want zo voorkom je dat de tassels erg gaan kreuken. Ben je benieuwd hoe je een tassel slinger in elkaar zet? We hebben hier een blog over geschreven, klik hier om deze te lezen. De tassel slinger kun je voor een (saaie) muur hangen, maar het is ook een leuk idee om de slinger rondom de rand van een tafel te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeautafel of sweet table.

 

Hang je slingers op met slingerklemmen

Zit jij altijd te klungelen met het ophangen van de slingers? Blijft het plakband niet goed plakken of heb je niet voldoende punten waar je een slinger aan kunt vastknopen? Slingerklemmen zijn dé oplossing. Aan de slingerklemmen zitten kleine metalen puntjes die ervoor zorgen dat de slingerklemmen goed blijven hangen. Je kunt de slingerklemmen tussen twee muren of bijvoorbeeld in de hoek van het plafond en de muur vastklemmen, zonder dat ze de muur beschadigen. Aan de slingerklemmen kun je vervolgens gemakkelijk slingers of andere versiering hangen. 

 

De versiering van een verjaardag is niet compleet zonder slingers! Bekijk hieronder snel ons uitgebreide aanbod.