Verjaardag slingers voor ieder feest!

Op zoek naar mooie of originele slingers voor de versiering van een verjaardag? Je raadt het al, dan zit je hier goed! Lees meer »

Naast ballonnen mogen ook slingers niet ontbreken op een verjaardag. Je maakt er een nog mooier feest van als je alle onderdelen van de versiering op elkaar afstemt. Daar hoef je geen professional voor te zijn! Lief & Jarig heeft alles wat je nodig hebt en geeft ook nog eens goede tips.

 

De traditionele vlaggetjes slinger kan altijd

Een kinderfeestje brengt vaak nostalgie naar boven. Wie keek er als kind niet maandenlang uit naar zijn of haar verjaardag? De traditionele vlaggetjes slinger was vroeger op elk kinderfeestje van de partij. Maar ook vandaag doen vlaggetjes op een verjaardag het goed als feestversiering. Wat dacht je van een vlaggetjes slinger in moderne pasteltinten? Je kunt ook kiezen voor hippe botanical vlaggetjes slinger, een vrolijke gekleurde vlaggetjes slinger of een van onze glitterslingers. Keuze genoeg!

 

Moderne verjaardagslingers met woorden

Op zoek naar een moderne ‘Happy Birthday’ verjaardag slinger? Bekijk hieronder dan eens ons aanbod. Deze slingers staan prachtig boven de tafel met hapjes en de verjaardagstaart, bij de ingang van het feest of voor het raam. Naast 'Happy Birthday' slingers, vind je bij ons natuurlijk ook andere hippe slingers met woorden en teksten. Is er een zoontje of dochtertje geboren? Dan mag een 'It's a boy' of 'It's a girl' slinger niet ontbreken. Of wat dacht je van een leuke slinger voor een eerste verjaardag? Met de teksten 'One' en 'One Today' is het duidelijk dat jullie kleine spruit zijn of haar eerste verjaardag mag vieren. Of een lieve 'Helly baby' of 'Hello World' slinger voor een kraamfeest, babyborrel of babyshower: er is volop keuze!

 

Versiering verjaardag slingers met thema

Organiseer jij het kinderfeestje in een bepaald thema? Of heb je misschien nog inspiratie nodig voor een leuk thema voor een kinderverjaardag? Bekijk dan hieronder onze slingers met thema. Denk bijvoorbeeld aan een dino thema, panda versiering of een piratenfeestje. Andere schattige slingers voor kleine, lieve jarige jetjes en jobjes, zijn slingers met wolkjes of zwaantjes

 

Slingers als backdrop

Wist je dat je slingers ook heel leuk kunt gebruiken als backdrop bij een verjaardag of ander feestje? Heb je een cadeautafel of een sweet table met een saaie muur als achtergrond? Decoreer de muur dan met een feestgordijn of meerdere (verjaardag) slingers boven elkaar. Je creëert hiermee direct een toffe blikvanger. Een backdrop is ook heel leuk te gebruiken als je foto's van de gasten wilt maken. Of hang een feestgordijn in een deuropening voor een feestelijk effect.

 

Tassel slingers: vrolijk & hip!

Steeds vaker zien we de tassel slinger tussen de bestellingen en dat is ook niet zo gek: het is net even anders dan een 'normale' slinger en het staat vrolijk op ieder feestje. Of het nou gaat om een verjaardag, een jubileum of babyshower: een tassel slinger kan altijd. Onze tassel slingers worden als doe-het-zelf pakketje geleverd. Dit is ook wel zo handig, want zo voorkom je dat de tassels erg gaan kreuken. Ben je benieuwd hoe je een tassel slinger in elkaar zet? We hebben hier een blog over geschreven, klik hier om deze te lezen. De tassel slinger kun je voor een (saaie) muur hangen, maar het is ook een leuk idee om de slinger rondom de rand van een tafel te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeautafel of sweet table. 

 

De versiering van een verjaardag is niet compleet zonder slingers! Bekijk hieronder snel ons uitgebreide aanbod.