Honeycombs | versiering voor ieder feestje

Met honeycombs maak je er direct een vrolijk feestje van! Honeycombs zijn papieren bollen met een honingraat patroon. Meestal zijn honeycombs rond, maar ze zijn ook in andere vormen verkrijgbaar. Kies voor meerdere kleuren, formaten en hang ze op verschillende hoogtes op. Zo maak je zeker weten indruk op je gasten! Lees meer »

 

Honeycombs voor een verjaardag of ander feestje

Met honeycombs kun je gemakkelijk de sfeer in je feestruimte bepalen. Er zijn vele kleuren beschikbaar, waardoor je al snel met de kleur de juiste sfeer kunt neerzetten. Organiseer je een kraamfeest of babyshower? Kies dan bijvoorbeeld voor de combi lichtblauw met wit of lichtroze met wit. Ook themafeestjes kun je goed aankleden met honeycombs. Denk aan een combinatie van lavendel, geel, roze, mint en lichtblauw voor een regenboog feestje. Of kies voor donkerblauw met grijs als je een space party organiseert. Met honeycombs kun je de finishing touch aanbrengen in de versiering van een verjaardag of ander feestje. Het ziet er al snel feestelijk en hip uit, waardoor het een van onze favorieten is!

 

Een babykamer decoreren met honeycombs

Honeycombs zijn niet alleen leuk om feestjes mee te versieren, maar zijn ook erg geschikt als decoratie in bijvoorbeeld een baby- of kinderkamer. Met zachte kleurtjes, zoals lichtblauw, lichtroze en mint zet je al snel een mooie sfeer neer. Kies voor honeycombs in verschillende kleuren en diverse groottes en hang ze bij elkaar boven bijvoorbeeld de commode of langs de muur. Door ze op verschillende hoogtes te hangen, creëer je een speels effect.

 

Eye-catcher creëren met honeycombs

Pak je lekker uit met de versiering van een verjaardag of ander feestje? Dan kun je met honeycombs een echte eye-catcher creëren. Maak een mix van diverse honeycombs en vul ze eventueel aan met mooie papieren waaiers. Het aantal hangt af van de ruimte waar je ze op wilt hangen, maar kies er minstens 10 - 15 voor een indrukwekkend effect. Bevestig vervolgens touwtjes aan de honeycombs en waaiers en hang ze op met kleefknopjes aan het plafond. Maak de touwtjes niet even lang, zodat je een speels effect krijgt. Hiermee steel jij absoluut de show!