Confetti ballonnen

Elk feestje wordt nog feestelijker met ballonnen. Met confetti ballonnen doe je hier nog een extra schepje feestelijkheid bovenop! Ben je al bekend met deze echte eyecatchers onder de ballonnen? We hebben hier een kleurrijk en sprankelend assortiment aan confetti ballonnen voor je klaarstaan. Wat zijn confetti ballonnen precies en voor welke gelegenheden zijn ze geschikt? We geven je graag enkele tips! Lees meer »

 

Confetti ballonnen, wat zijn dat eigenlijk?

Dit zijn doorgaans transparante ballonnen met daarin confetti. Je hoeft ze alleen maar op te blazen en de vrolijke confetti zorgt voor extra sfeer. Schud de ballonnen daarna een beetje heen en weer, zodat de confetti mooi en speels zichtbaar is. Je kunt deze ballonnen ook opblazen met helium en een beetje gewone lucht, waardoor ze mooi blijven zweven. In onze webshop vind je transparante confetti ballonnen met confetti in diverse kleuren, waaronder blauw, roze, zwart, roségoud, goud, zilver en ook met een mix aan gekleurde confetti. Voor een extra magisch effect kies je voor iriserende confetti ballonnen!

 

Voor welke gelegenheid gebruik je ze?

Confetti ballonnen doen het goed op elk feestje! De blauwe en roze varianten zijn perfect voor een babyshower, kraamfeest of als versiering voor het verjaardagsfeestje van een jongen of een meisje. In ons assortiment vind je bovendien ook speciale confetti ballonnen voor een gender reveal party! Dit zijn uiteraard geen transparante ballonnen, maar zwarte ballonnen waarin het grote geheim of het een meisje of een jongen wordt, zit bewaard in de vorm van roze of blauwe confetti. Tijdens de gender reveal party prik je de ballon kapot en dwarrelt de confetti in het rond. Surprise!

 

Tips voor feestversiering met confetti ballonnen

Confetti ballonnen zijn goed te combineren met elke soort feestversiering. Het is een aanrader om ze te gebruiken als vrolijk en extra feestelijk accent in combinatie met effen ballonnen, bijvoorbeeld effen witte, roze of blauwe ballonnen. Heb je trouwens ook al ontdekt dat er mega orb ballonnen met confetti zijn? Dit zijn supergrote ballonnen van 90 cm die je kunt vullen met helium en die als blikvanger dienen. Geef ze nog eens extra nadruk met zwierige tassels. Het feest kan beginnen!