Ballonnenbogen

Wauw! Als je ergens een fantastische binnenkomst mee creëert voor een feestje, dan is het wel met een spectaculaire ballonnenboog! Het ziet er indrukwekkend uit al die ballonnen. Bij Lief & Jarig vind je handige doe-het-zelf pakketten, met alles wat je nodig hebt om zelf zo’n blikvanger te maken. Lees meer »

De pakketjes zijn verkrijgbaar binnen verschillende thema’s en kleuren, zodat je voor elk kinderfeest gemakkelijk zelf een te gekke ballonnenboog in elkaar zet.

 

DIY ballonnenboog in diverse kleuren

Maak de versiering voor een verjaardag compleet met een hippe ballonnenboog. Zowel voor een kinderfeestje voor meisjes als voor jongens zijn er genoeg opties. Voor een echt prinsessenfeest of ander meidenfeest is een roze ballonnenboog natuurlijk helemaal te gek. In het DIY ballonnenboog pakket vind je wel 70 ballonnen in diverse roze tinten, ballonnen met confetti, witte ballonnen en parelmoer ballonnen. Met behulp van de ballontape, lijmbolletjes en bijgeleverde handleiding maak je gemakkelijk zelf je eigen ballonnenboog. Het pakket is ook beschikbaar voor een rosé gouden, zilveren of gouden ballonnenboog. De zilveren ballonnenboog is bijvoorbeeld een aanrader voor een stoer ridderfeest. 

 

Tips voor het maken van ballonnenbogen

Een bijzonder item in onze collectie aan ballonnenbogen is de DIY regenboog ballonnenboog. Dit is een echte eye-catcher en sfeerbrenger op een kinderfeestje met een regenboog thema, unicorn thema of sprookjesthema. Je kunt ook voor een volledig witte ballonnenboog kiezen met grote en kleinere ballonnen in wit en parelmoer. Je kunt dan zelf toevoegingen doen om de boog nóg mooier te maken. Voeg bijvoorbeeld echte bloemen of bladeren toe. Je kunt de boog ook aanvullen met decoratieve bladeren of slingers uit onze feestversiering collectie tropical leaves.

 

Maak het jezelf gemakkelijk

Raak je al buiten adem als je denkt aan al die ballonnen die je moet opblazen voor het maken van een ballonnenboog? Dat kunnen we ons helemaal voorstellen! Daarom vind je in onze webshop ook een praktische hand ballonnenpomp of een elektrische ballonnenpomp. Dat maakt het meteen een stuk gemakkelijker om zo'n fantastische ballonnenboog tevoorschijn te toveren.