Versiering verjaardag ballonnen

Waar denk je het allereerste aan bij de versiering van een kinderpartijtje? Juist: dat zijn ‘ballonnen’! Ballonnen geven meteen een feestelijke uitstraling. Lees meer »

Er bestaan allerlei soorten ballonnen, waaronder effen ballonnen, ballonnen met print, folieballonnen en confetti ballonnen. We geven je hier een indruk van wat er allemaal mogelijk is voor de versiering van een verjaardag met ballonnen!

Effen ballonnen in alle kleuren

Ben je op zoek naar versiering voor een verjaardag? Ballonnen mogen dan echt niet ontbreken! Bij Lief & Jarig vind je effen ballonnen in alle kleuren. Wil je basiskleuren als wit, zwart, grijs, zilver of rosé goud? Je kunt ook kiezen voor traditioneel blauw voor een jongensverjaardag of roze voor een meisjesverjaardag. Daarnaast vind je hier ook ballonnen in kleuren als paars, groen, geel, oranje en rood. Naast de standaard kleuren bieden we eveneens ballonnen aan in andere tinten, zoals pasteltinten of ballonnen met een glanzende metallic look.

Ballonnen met print

Wil je graag dat de ballonnen meer doen dan alleen het feest kleur geven? Dan kun je ballonnen met print gebruiken, bijvoorbeeld een leuke confetti print of een mooie tekst. Daarnaast vind je hier ook ballonnen met print die perfect passen bij een kinderfeestje met een thema. Wat dacht je van ballonnen met jungle dieren, dinosaurussen, vosjes of toucans? Andere suggesties voor ballonnen met print zijn schitterende marble ballonnen.

 

Ontdek onze folie ballonnen

Folie ballonnen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Op de eerste plaats zie je op verjaardagen vaak een folie ballon in de leeftijd van de jarige. Daarnaast zijn er ook folie ballonnen in de vorm van sterren en ze kunnen letters of woorden vormen, bijvoorbeeld ‘Party’! Geef je een magisch unicorn kinderfeestje? Dan mag een grote folie ballon in de vorm van een unicorn niet ontbreken! 

 

Feestelijke confettiballonnen!

Confettiballonnen zijn op het moment erg populair. Ze zijn stijlvol en feestelijk tegelijk. Hier vind je voor elk verjaardagsfeest wel een geschikte confettiballon. Erg mooi zijn confettiballonnen met rosé gouden confetti. Voor de jongens zijn er confettiballonnen in het blauw en natuurlijk ontbreekt in onze collectie niet de roze variant voor de meisjes.

 

Ballonnenboog maken

Ben je op zoek naar ballonnen om een ballonnenboog te maken? Bekijk dan ook eens onze DIY ballonnenboog pakketten. In de verpakking vind je alles wat je nodig hebt om zo'n mooie balloncreatie te maken. Een echte eye-catcher op ieder feestje!