Versiering verjaardag voor je kind

Je kindje is bijna jarig, hoe ga je het dit jaar vieren? Op het gebied van versiering kan het de laatste jaren niet gek genoeg. Naast de ‘standaard’ ballonnen en vlaggetjes kun je voor een verjaardag tegenwoordig zo groots uitpakken als je zelf wilt. Lees meer »

Ballonnen en slingers in de leukste kleuren, waaiers, confetti en natuurlijk alle te gekke printjes waar je uit kunt kiezen: heb jij al een keuze kunnen maken? Klik op een categorie om alle producten te bewonderen. Liever op thema of kleur shoppen? Ook dat kan, kijk hiervoor in de menubalk en klik op ‘Thema’s’ of ‘Kleuren’.

 

Hoeveel versiering heb je nodig?

Het kan soms lastig zijn om te bepalen hoeveel versiering je nodig hebt voor een verjaardag. Dit hangt vooral af van de grootte van je woning en de hoeveelheid ruimtes die je wilt versieren. Zorg voor een aantal eye-catchers, zoals een tafel waar de taart (of ander lekkers!) op staat en versier de tafel met confetti, leuke bordjes, bekertjes en bestek, een mooi tafelkleed, ballonnen, slingers en taarttoppers of kaarsjes. Of kies voor een aantal grote folieballonnen die echt opvallen. Zorg daarnaast voor voldoende trosjes ballonnen (hang ook een aantal trosjes buiten op bij de voordeur) en kleed de ruimte aan met vlaggetjes of andere leuke slingers. Heb je een cadeautafel? Hang er dan papieren waaiers boven, dit zorgt gegarandeerd voor een feestelijke uitstraling.

 

Voor iedere verjaardag een geschikt thema

Bij Lief & Jarig kun je terecht voor hippe versiering voor iedere verjaardag. Hoe leuk is het om alles op elkaar af te stemmen in een bepaalde kleurstelling of een bepaald thema? Je kiest er bijvoorbeeld voor om het kinderfeestje of de verjaardag van je kindje in een bepaald dierenthema te vieren? Van bordjes, bekertjes en bestek tot de gehele versiering kun je hierop afstemmen. Heb je een pandathema? Kies dan voor witte en zwarte ballonnen erbij om het thema te versterken. Of wil je de verjaardag in een regenboogthema vieren? Dan zijn slingers in allerlei felle kleuren onmisbaar.

 

Tips voor het bestellen van versiering van je kind

Bij het bestellen van versiering is het handig om te letten op de volgende dingen:

 

  • Pas de hoeveelheid versiering aan de grootte van je woonkamer (of aan de grootte van de ruimte die je wilt versieren) aan. Drie trosjes ballonnen in een grote kamer vallen in het niet, maar teveel versiering kan weer veel te druk worden. Kies een aantal punten in je woonkamer die je graag wilt versieren en pas je bestelling hierop aan.
  • Meet je woonkamer op, zodat je weet hoe lang de slingers minimaal moeten zijn. Let bij het bestellen van slingers of vlaggetjes op de lengte. Dit verschilt namelijk erg per slinger, per merk en per leverancier.
  • Denk bij het bestellen goed na over de stijl die je wilt uitstralen. Houd het bij een bepaald thema of bij een bepaalde kleurstelling. Zo wordt alles mooi een geheel.