Versiering verjaardag, haal het in huis!

Je zoon of dochter, jijzelf, je partner of een andere geliefde is bijna jarig, hoe ga je het dit jaar vieren? Op het gebied van versiering kan het de laatste jaren niet gek genoeg. Naast de ‘standaard’ ballonnen en vlaggetjes kun je voor een verjaardag tegenwoordig zo groots uitpakken als je zelf wilt. Lees meer »

Ballonnen en slingers in de leukste kleuren, waaiers, confetti en natuurlijk alle te gekke printjes waar je uit kunt kiezen: heb jij al een keuze kunnen maken? Klik op een categorie om alle producten te bewonderen. Liever op thema of kleur shoppen? Ook dat kan, kijk hiervoor in de menubalk en klik op ‘Thema’s’ of ‘Kleur’.

 

Hoeveel versiering heb je nodig voor een verjaardag?

Het kan soms lastig zijn om te bepalen hoeveel versiering je nodig hebt voor een verjaardag. Dit hangt vooral af van de grootte van je woning en de hoeveelheid ruimtes die je wilt versieren. Zorg voor een aantal eye-catchers, zoals een tafel waar de taart (of ander lekkers!) op staat en versier de tafel met confetti, leuke bordjes, bekertjes en bestek, een mooi tafelkleed, ballonnen, slingers en taarttoppers of kaarsjes. Of kies voor een aantal grote folieballonnen die echt opvallen. Zorg daarnaast voor voldoende trosjes ballonnen (hang ook een aantal trosjes buiten op bij de voordeur) en kleed de ruimte aan met vlaggetjes of andere leuke slingers. Heb je een cadeautafel? Hang er dan papieren waaiers boven, dit zorgt gegarandeerd voor een feestelijke uitstraling.

 

Verjaardag versieren kopen? Kies voor echte blikvangers

Droom je ook vaak weg bij die mooie Pinterest en Instagram plaatjes? En ben je benieuwd hoe je zelf zulke mooie foto's krijgt? Bij de versiering van een verjaardag of een ander feestje is het dan de truc om te kiezen voor een of meerdere blikvangers. Denk aan een ballonnenboog of een andere balloncreatie. Of hang een feestgordijn op en hang daaromheen een aantal mooie trossen ballonnen. Direct een leuke plek om foto's te maken! Heb je een prachtige taart besteld? Zorg er dan voor dat de tafel waar de taart op wordt gepresenteerd in dezelfde stijl als de taart is versierd. Dit kun je doen door allerlei kleuren waaiers op te hangen (als de tafel voor een witte muur staat bijvoorbeeld) of door te kiezen voor feestelijk wegwerpservies in dezelfde sfeer als de taart.

 

Voor iedere verjaardag een geschikt thema

Bij Lief & Jarig kun je terecht voor hippe versiering voor iedere verjaardag. Hoe leuk is het om alles op elkaar af te stemmen in een bepaalde kleurstelling of een bepaald thema? Je kiest er bijvoorbeeld voor om het kinderfeestje of de verjaardag van je kindje in een bepaald dierenthema te vieren? Van bordjes, bekertjes en bestek tot ballonnen en slingers: de gehele versiering kun je afstemmen op het thema. Heb je een pandathema? Kies dan voor witte en zwarte ballonnen erbij om het thema te versterken. Of wil je de verjaardag in een regenboogthema vieren? Dan zijn ballonnen in allerlei kleuren onmisbaar.

 

Tips voor het bestellen van verjaardag versiering 

Bij het bestellen van versiering is het handig om te letten op de volgende dingen:

 

  • Pas de hoeveelheid versiering aan de grootte van je woonkamer (of aan de grootte van de ruimte die je wilt versieren) aan. Drie trosjes ballonnen in een grote kamer vallen in het niet, maar teveel versiering kan weer veel te druk worden. Kies een aantal punten in je woonkamer die je graag wilt versieren en pas je versiering hierop aan.
  • Meet je woonkamer op, zodat je weet hoe lang de slingers minimaal moeten zijn. Let bij het bestellen van slingers of vlaggetjes op de lengte. Dit verschilt namelijk erg per slinger, per merk en per leverancier.
  • Denk bij het kopen van versiering goed na over de stijl die je wilt uitstralen. Houd het bij een bepaald thema of bij een bepaalde kleurstelling. Zo wordt alles mooi een geheel.
  • Ben je van plan versiering voor een verjaardag online te kopen? Vergeet dan niet om alles voor de feesttafel direct mee te bestellen. Bordjes, bekertjes, rietjes, een wegwerptafelkleed: hoe leuk is het als dit allemaal is afgestemd op de verjaardag versiering?
  • Denk ook vast na over hoe je de versiering wilt bevestigen. Kies bijvoorbeeld voor het gebruik van kleefknopjes of pin-up slingerklemmen om je versiering gemakkelijk op te hangen.

 

Verjaardag versiering pakket op maat

Wil jij graag een mooi versierd feestje, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan helpen we je graag met een verjaardag versiering pakket op maat. In het pakket vind je versiering die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Stuur een mail naar [email protected] met daarin een omschrijving van het feestje en je wensen; denk aan een sfeerbeeld of een gewenste stijl, bepaalde kleuren die je graag terug wilt zien of een specifiek thema. Heb je een budget? Geef dit dan ook aan in de mail. Vervolgens gaan we aan de slag en sturen we een aantal opties naar je terug. Natuurlijk ben je helemaal vrij om het pakket nog aan te passen en je zit ook nergens aan vast. Ben je er helemaal blij mee? Dan voegen we het pakket speciaal voor jou als product toe in de webshop, zodat je gemakkelijk met een paar klikken jouw versiering op maat kunt bestellen. 

 

Versieringen voor iedere gelegenheid

Naast dat je bij Lief & Jarig terecht kunt voor verjaardag versiering, kun je bij ons ook shoppen voor andere feestelijke gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan een opening of presentatie van een zakelijke aangelegenheid, babyshower versiering of versiering voor een onvergetelijke kraamtijd.

Babyshower organiseren

Wordt je beste vriendin binnenkort moeder van een dochter of zoon? En mag/wil jij een onvergetelijke babyshower organiseren? Dan mag mooie versiering natuurlijk niet ontbreken op de locatie waar je de babyshower gaat vieren. Wij hebben een groot assortiment aan unieke babyshower versiering om het je makkelijk te maken. Heb je toch nog vragen hierover of wil je tips? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]. We denken graag met je mee!