Kinderfeestje thema zwart & wit | black tie

Dat een kinderfeestje niet altijd roze of blauw hoeft te zijn, wordt wel bewezen door deze stijlvolle zwarte en witte feestversiering. Lees meer »

Ideaal voor een black tie feestje, want ook de kleine heren en kleine dames houden wel van een chic feest. Het is een prachtig gezicht om de kids op deze manier van het kinderfeestje te zien genieten! 

 

Hoe organiseer je een black tie kinderfeestje?

Een black tie feestje begint met een versiering in zwart & wit. Daarvoor kun je bij Lief & Jarig alles vinden wat je nodig hebt, waaronder zwarte ‘Happy Birthday’ slingers, ballonnen in de kleuren wit, zilver en zwart en feestelijke waaiers. Vanzelfsprekend verwachten de gasten ook een hapje en een drankje in stijl. Met de bordjes en bekertjes van de collectie ‘Black Tie’ kun je prima aan deze verwachting voldoen.

 

Weer een prachtige herinnering rijker!

De verjaardag is voor elk kind een moment om naar uit te kijken! Met de juiste voorbereiding en oog voor detail, kun je ervoor zorgen dat elke verjaardag een dag wordt om nooit te vergeten. Je kunt aan de gasten vragen of ze in stijl komen, maar je kunt ook een verkleedkist met herenkostuums, strikjes, stropdassen, feestjurken, hoge hakken en hoeden klaarzetten. Alle gasten zullen helemaal in hun nopjes zijn!