Kinderfeestje thema zwanen

Kinderfeestje versiering thema zwanen

Zwanen zijn elegant en sprookjesachtig en daarom bij uitstek geschikt als middelpunt voor een kinderfeestje. Bij Lief & Jarig vind je alles wat je nodig hebt om een kinderfeestje in een sprookjesachtig zwanendecor te hullen. Lees meer »

 

Feestversiering met zwanen

Hieronder tref je mooie zwanenbordjes, zwanenbekertjes en servetjes aan. Neem dit als basis en stem de overige decoratie hier op af met kleuren die matchen, zoals witte en gouden ballonnen. Vergeet ook niet een folieballon in de leeftijd van de jarige! Passen er nog meer zwanen in het ‘meer’? Ga dan ook voor stijlvolle zwanenslingers, party props en mooie traaglopers.

 

Sprookjesachtige sfeer met zwanen

Een kinderfeestje met het thema zwanen is sprookjesachtig, maar tegelijkertijd ook praktisch, omdat de kleuren van dit thema gemakkelijk met vrijwel alle kleuren te combineren zijn. Zelfs de lekkernijen zijn er eenvoudig op af te stemmen, denk aan witte spekjes, witte chocolade en natuurlijk een witte slagroomtaart als verjaardagstaart! Plaats gouden kaarsjes op de taart en het feest is compleet!