Versiering thema zeemeerminnen

Zeemeermin versiering

Duik in de onderwaterwereld voor het decoreren van het kinderfeestje van je dochter. Veel kleine meiden dromen ervan om een zeemeermin te zijn. Breng dit magische thema tot leven door een kinderfeestje met het thema zeemeerminnen te organiseren. ‘Waar moet ik beginnen?’ Wij helpen je graag op weg met suggesties voor de mooiste zeemeerminnen versiering voor kinderfeestjes. Lees meer »

 

Zeemeerminnen versiering kinderfeestje

Begin voor het decoreren van het kinderfeestje met een mooie feesttafel in zeemeermin thema. Dan is de onderwater- en zeemeerminnen sfeer meteen gezet! Maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk. Wat dacht je van magisch zeewier in de vorm van holografische tasselslingers? Voeg ook wat betoverende schelpen aan de zeemeerminnen party toe door holografische waaiers op te hangen. Met ballonnen in de kleuren mintgroen, lichtblauw, lichtroze en geel creëer je kleurrijke luchtbellen in de onderwaterwereld. 

 

Wie wil er nou geen zeemeermin zijn?!

Vraag dat maar eens aan een groepje jonge meiden; ze dromen ervan! Met dit kinderfeestje maak je deze droom waar. Natuurlijk willen echte zeemeerminnen ook in stijl eten en drinken. Dan kan met de leuke papieren zeemeerminnen bordjes met bijbehorende servetjes en prachtige iriserende bekertjes en rietjes die je in onze webshop kunt vinden. 

 

Wat vinden zeemeerminnen leuk om te doen?

Zeemeerminnen zijn ontzettend creatief! Misschien heb je nog wel een verzameling schelpen liggen van de laatste strandvakantie? Laat de kleine zeemeerminnetjes de schelpen schilderen! Ken je de laatste rage van ‘magic zand’ al? De kinderen vinden het fantastisch om daarmee te spelen. Tijd voor wat meer actie? Verzin dan leuke spelletjes met waterballonnen, ga snoep happen onder water in een teil of zet een spannende zeemeerminnen speurtocht uit.