Kinderfeestje thema vossen

Kinderfeestje versiering thema vossen

Een kinderfeestje met vossen thema is voor avontuurlijke kindjes die dol zijn op dieren. Met de versiering uit onze collectie waan je jezelf in een echt vossenbos! Lees meer »

 

Versiering voor een kinderfeestje met vossen thema

Met hun roodbruine vacht, spitse oortjes en slanke snuit zijn vosjes heel herkenbaar. Het merk My Little Day heeft een superleuke vosjes collectie ontworpen waarmee je een kinderfeestje helemaal vosjes-proof maakt. Maak het thema compleet en vul je versiering aan met oranje, zwarte en kraft items. Ook is het leuk om als versiering bijvoorbeeld mooie herfstbladeren en dennenappels te gebruiken. Welcome to the forest!

De hoeveelheid versiering is erg afhankelijk van de grootte van de ruimte. Hang eerst de slingers en eventueel waaiers op en vul het aan met ballonnen. Maak trosjes van ongeveer 3 tot 5 ballonnen en combineer de vossen ballonnen met bijvoorbeeld oranje en/of zwarte ballonnen. Hiermee maak je gegarandeerd indruk op de kleine feestgangers!

 

Een feesttafel in vossen thema

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk een lekker drankje met heerlijke hapjes, een stuk taart of feestelijke cupcakes. Naast de versiering, zoals ballonnen en slingers, kun je ook een echte feesttafel maken met de vosjes items van Lief & Jarig. Van bordjes en bekertjes tot de rietjes en servetten: zet het allemaal op tafel en je feesttafel in vosjes thema is een echte blikvanger. Maak het af met confetti, mooie herfstbladeren of dennenappels en je feesttafel is helemaal compleet!

 

Wat doe je op een kinderfeestje met vossen thema?

Lekker uitrazen in het bos, een kinderfeestje thuis of een kampeerfeestje in de tuin: met het vosjes thema kun je alle kanten op. Afhankelijk van de leeftijd van de kindjes zijn er talloze leuke activiteiten te bedenken. Zie hieronder een aantal ideeën:

  • Begin met een lekker hapje en drankje thuis en ga dan met alle kindjes naar het bos. Maak van tevoren ergens een vossenhol en verstop daar een schat in. Zet een speurtocht uit of laat de kindjes via zelf neergelegde vossensporen de schat vinden.
  • Schmink de kindjes, maak vossenoren, een vossenstaart of mooie vossenmaskers.
  • Ga naar het bos om samen mooie bladeren, dennenappels en takken te zoeken en laat ieder kindje vervolgens thuis een herfstbak maken (verzamel van tevoren bijvoorbeeld schoenendozen). Uiteraard mogen zelf uitgeknipte en ingekleurde vosjes niet ontbreken!
  • Ga samen vossenkoekjes bakken en versieren.