Voetbal versiering verjaardag | kinderfeestje

Voetbal feestversiering

Of het nu gaat om het EK voetbal, het WK voetbal of een kinderfeestje: maak het thuis helemaal voetbal-proof met onze voetbal collectie. Lees meer »

‘Wat wil je later worden?’ Antwoordt je zoontje steevast ‘profvoetballer’? Geef dan de voorzet om het kinderfeestje van jouw kleine voetbalheld helemaal in het teken te zetten van voetbal. Hoe pak je dat aan? Zet de jarige job niet buitenspel, maar laat hem de captain zijn van jullie team om dit te gekke voetbalfeest te organiseren. Hij is immers de expert als het gaat om voetbal. Wat mag erop zijn voetbal kinderfeestje niet ontbreken? We geven je alvast enkele tips! 


Scoor hier coole versiering voor een voetbalfeestje!

Om alle leden van het voetbalteam, oftewel de gasten van het kinderfeestje, meteen onder te dompelen in de juiste sfeer, mag voetbal feestversiering natuurlijk niet ontbreken. Lief & Jarig helpt je op weg als de coach van dit winnende team. We hebben een selectie gemaakt van de mooiste versiering voor een kinderfeestje met het thema voetbal. Een van de items die niet mag ontbreken, zijn ballonnen met het motief van een zwart-witte voetbal. Combineer deze met groene ballonnen en slingers, die doen denken aan de grasmat.


Bij het thema voetbal hoort natuurlijk een voetbaltaart

Met alleen ballonnen in stijl ben je er niet. Laat je niet uit het veld slaan, maar ontdek hier nog meer goede tips om een geslaagd kinderfeestje met het thema voetbal te organiseren. Zet een feesttafel klaar met een groen tafellaken of wat dacht je van een cool tafelkleed met grasprint? We kunnen je hier ook helpen om snel online bordjes, bekertjes, popcornbakjes en servetjes te scoren die helemaal bij het thema voetbal passen. Op de verjaardagstaart horen uiteraard kaarsjes met voetbalmotief te staan om er een ware voetbaltaart van te maken! Je feesttafel zal er fantastisch uitzien!

 

Tips voor leuke spelletjes op een voetbalfeestje

De volgende stap voor een geslaagd kinderfeestje met het thema voetbal is het bedenken van leuke activiteiten. Het thema voetbal geeft je oneindig veel mogelijkheden. Je kunt van deze dag een toernooi maken, met allerlei sportieve spellen:

 

  • Slalom parcours
  • Penalty schieten
  • Minivoetbal game
  • Zitvoetbal
  • Kegelvoetbal
  • Bal(lon) hooghouden

 

Deze voetbalspelletjes speel je uiteraard buiten, maar wat als de weergoden je niet gunstig gestemd zijn? Geen probleem, want er zijn ook veel leuke activiteiten met het thema voetbal die je binnenshuis kunt doen. Maak bijvoorbeeld een voetbalquiz, regel een voetbaltafel, maak voetbal T-shirts met textielstiften, zet een verkleedkist klaar met voetbal outfits of grimeer de voetbalfans. Je kunt ook een ezeltje prik spel met een doel en een bal maken.

 

Naast versiering ook tijd voor lekkere hapjes in voetbalsfeer

Eenvoudige cupcakes zijn misschien een schot voor open doel, maar je maakt ze speciaal door ze te versieren met slagroom, hagelslag en vlaggetjes in de kleur van de favoriete voetbalclub van de jarige job. Je kunt ook kiezen voor oranje hapjes om ons nationale team te eren. Houd je van bakken? Bak dan eenvoudige ronde koekjes en versier ze met zwart-witte glazuur om er voetballen van te maken. Aan het einde van het feestje geef je de gasten een voetbal-traktatiezakje mee met een aandenken: voetbalpotloden, een voetbalfluitje of een voetballolly. Een onvergetelijk voetbalfeestje!