Unicorn versiering verjaardag

Unicorn versiering verjaardag

Party like a unicorn! Heb jij een echte unicorn fan thuis en ben je van plan een verjaardag in unicorn stijl te vieren? Een unicorn feestje begint met hippe versiering, en daar kunnen wij jou goed bij helpen! Lees meer »

 

Verjaardag in unicorn stijl met hippe versiering

Van bekertjes en bordjes tot ballonnen en slingers: vier je verjaardag in unicorn stijl met onze hippe versiering. Je wilt je verjaardag versieren in unicorn thema, maar waar moet je beginnen? Kies voor de versiering in ieder geval voor unicorn ballonnen. Deze ballonnen zijn wit en hebben een vrolijke unicorn print. Maak mooie trossen en combineer de unicorn ballonnen bijvoorbeeld met effen roze, gele en groene ballonnen. Zo creëer je met weinig moeite al een hip effect! Versier de ruimte verder met mooie slingers en maak een echte feesttafel met unicorn wegwerpservies. Check hieronder onze unicorn versiering voor een hip versierde verjaardag!

 

Unicorn feesttafel handig wegwerpservies

Ben je van plan een tafel om te toveren tot echte unicorn feesttafel? Begin dan met handig wegwerpservies en servetjes. Aan het einde van de verjaardag blijf je niet zitten met bergen afwas, maar gooi je alles gewoon lekker weg. Ideaal! Je maakt je feesttafel echt af met gekleurde lekkernijen. Denk aan gekleurde spekjes, versierde donuts, hartjessnoepjes of cupcakes met unicorn kaarsjes. Laat dat unicorn feestje maar snel beginnen!

 

Tips voor magische activiteiten tijdens een unicorn party

Heb je de unicorn versiering op orde? Dan is het tijd voor de volgende stap: leuke activiteiten bedenken binnen het unicorn thema. We geven je hier enkele suggesties, die vast en zeker een succes zijn onder de eenhoornliefhebbers:

  • Wat is er leuker dan omgetoverd te worden tot eenhoorn? Laat de kinderen schminken als een unicorn door bijvoorbeeld een kindergrimeur.
  • De wereld van unicorns is een ware droomwereld; dat vraagt om dromenvangers! Laat de kinderen dromenvangers knutselen met touwtjes, kralen, vilt, veren en allerlei andere leuke knutselspullen.
  • In plaats van ezeltje prik, kun je ook ‘eenhoorntje prik’ spelen, waarbij de kinderen de hoorn op de juiste plek moeten prikken.
  • Ieder kind krijgt een ballon. Daarna zet je de muziek aan en de kinderen gooien de ballonnen in de lucht. Jij vangt een van de ballonnen, zodat er één te weinig is. Als de muziek stopt moet ieder kind een ballon pakken. Wie geen ballon heeft is af. Zo ga je door tot er één winnaar over is.
  • Koop ijshoorntjes en laat deze versieren door de kindjes. Dip de punt in bijvoorbeeld witte chocolade of vloeibaar glazuur en zorg voor voldoende gekleurde versiering. Denk aan gekleurde hagelslag, mini spekjes, discospikkels of andere gekleurde toppings. Dat wordt smullen!