Kinderfeestje thema unicorn party

Kinderfeestje versiering thema unicorn

Als er iets populair is onder de kinderen, dan zijn het wel eenhoorns. Je ziet ze overal terugkomen en nu ook op kinderfeestjes, dankzij deze hippe collectie aan unicorn party versiering. Lees meer »

 

Kinderfeestje in de sfeer van eenhoorns

De betoverende sfeer waar je naar op zoek bent tover je binnen een handomdraai tevoorschijn met unicorn ballonnen en slingers. Bekijk hieronder ook eens onze marble ballonnen in paars en roze; daarmee onderstreep je de betoverende sfeer die je wilt neerzetten. Of wat dacht je van versiering in holografische kleuren? Daarmee creëer je pas echt dat ‘wow-effect’! Op de unicorn verjaardagstaart zet je zilveren kaarsjes voor een stralende effect. Niet alleen de taart zal stralen, maar bovenal ook de jarige!

 

Vier feest als een echte unicorn!

De unicorn wereld komt nog meer tot leven als je de feesttafel aankleedt met holografische unicorn bordjes en bekertjes. Super origineel zijn de unicorn servetten, die je eenvoudig tot hoorntjes vouwt. Met de bijgeleverde stickertjes blijft alles goed zitten! Verder staan gekleurde spekjes, cup cakes met regenboogprikkers en hartjessnoepjes mooi op de feesttafel. Een andere leuke en lekkere tip: doop het uiteinde van ijshoorntjes in de slagroom en bestrooi ze met gekleurde hagel! 

 

Tips voor magische activiteiten tijdens een unicorn party

Heb je de versiering op orde? Dan is de volgende stap: leuke activiteiten bedenken binnen het unicorn thema. We geven je hier enkele suggesties, die vast en zeker een succes zijn onder de eenhoornliefhebbers:

  • Wat is er leuker dan omgetoverd te worden tot eenhoorn? Laat de kinderen schminken als een eenhoorn door bijvoorbeeld een kindergrimeur.
  • De wereld van unicorns is een ware droomwereld; dat vraagt om dromenvangers! Laat de kinderen dromenvangers knutselen met touwtjes, kralen, vilt, veren en allerlei andere leuke knutselspullen.
  • In plaats van ezeltje prik, kun je ook ‘eenhoorntje prik’ spelen, waarbij de kinderen de hoorn op de juiste plek moeten prikken.
  • Ieder kind krijgt een ballon. Daarna zet je de muziek aan en de kinderen gooien de ballonnen in de lucht. Jij vangt een van de ballonnen, zodat er één te weinig is. Als de muziek stopt moet ieder kind een ballon pakken. Wie geen ballon heeft is af. Zo ga je door tot er één winnaar over is.