Tipi's & indianen

Een van de hippe trends op dit moment zijn indianenfeestjes! Indianentooien, tipi’s en paarden; het hoort er allemaal bij. Lees meer »

Een geslaagd indianenfeest begint met versiering in indianenstijl. Daarvoor ben je hier op het juiste adres. We geven je ook graag tips voor leuke activiteiten om je indianen kinderfeestje compleet te maken!


Tips versiering indianenfeest

We hebben hier een te gekke collectie aan versiering voor een indianenfeestje voor je klaarstaan. Zet meteen de sfeer door de gasten te verblijden met een uitnodiging in de vorm van een tipi. Versier de locatie met ballonnen en slingers en het begin is gemaakt! Verlevendig vervolgens het decor door met opblaasbare cactussen en rode, oranje en gouden confetti de prairie na te bootsen.

 

Taart eten als een indiaan

Verwelkom de gasten met een mooi versierde tafel met papieren bordjes met afbeeldingen van indianen, tipi’s en cactussen. Je vindt bij ons ook papieren bekertjes, servetjes en een tafelkleed in dezelfde stijl! Ook de verjaardagstaart dient natuurlijk in het teken te staan van het indianenfeest. Daarvoor vind je in onze webshop een originele verjaardagstaartkaars met daarop een afbeelding van een indiaantje in een kano. Het ‘lang zal zij/hij leven…’ kan losbarsten. Als de buikjes van de indiaantjes zijn gevuld, deel je indianentooien uit, zodat iedereen zich een echte indiaan voelt.

 

Tips voor indianenspelletjes en -activiteiten!

Met de versiering van het indianenfeest zit het wel goed. Wat kun je nog meer doen om het indianenthema zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen? Wat dacht je van de volgende indianenspelletjes en -activiteiten:

 

 • Lasso gooien
  Maak een lasso en laat de kinderen de lasso om een paal proberen te gooien.

 • Stokpaardjes maken
  Gebruik hiervoor stokken, blaadjes, bloemetjes, vilt, kraaltjes, garen, etc.

 • Stokpaardenrace
  Zet een parcours uit met wat hindernissen en laat de kinderen het parcours afleggen op een stokpaardje. Wie is het snelste?

 • Vredespijp roken
  Zet een bak met grote kraaltjes neer en daarnaast een lege bak. De kinderen moeten door op een rietje te zuigen de kraaltjes uit de bak halen en in de andere bak leggen. Je kunt dit bijvoorbeeld in twee groepjes of in tweetallen doen. Wie is het snelste?

 • Rooksignalenspel
  Verdeel de kinderen in twee groepen. Geef elke groep een klein laken. De kinderen moeten nu rooksignalen geven door een witte ballon hoog te houden met het laken. De ballon mag niet van het laken vallen. Welke groep houdt dit het langst vol?