Kinderfeestje thema superhelden

Is jouw kindje helemaal weg van superhelden en wil hij of zij later ook een superheld worden? Waarom zou je dan tot later wachten? Maak deze droom meteen waar met een kinderfeestje dat in het teken staat van superhelden. Lees meer »

We bundelen hier onze krachten om een heldhaftig en ‘super’ leuk kinderfeestje voor te bereiden. Ontdek de leukste superhelden versiering!

 

Een superleuk thema kiezen, is het halve werk

Om een te gek kinderfeestje te organiseren, lijkt het soms wel of je over super power moet beschikken. Waar moet je beginnen? Wat ga je doen? Welke hapjes moeten er op tafel komen? Hoe zit het met de versiering? Lief & Jarig deelt graag leuke ideeën met je, waardoor er meteen een last van je schouders valt. Een thema kiezen als ‘superhelden’ is een goed begin. Daar kun je vervolgens alles gemakkelijk op afstemmen.

 

Superhelden versiering voor kinderfeestjes

Welke kleuren dansen er voor je ogen als je aan superhelden denkt? Juist, krachtig rood, betrouwbaar blauw en opvallend geel. Dit zijn dan ook de kleuren de eruit springen in ons online assortiment als het gaat om superhelden versiering. Met ballonnen, slingers, waaiers, honeycombs en tafelkleden in deze kleuren is de superhelden sfeer zo gezet. Wat ook niet mag missen, zijn de papieren bordjes en bekertjes met afbeeldingen van superhelden. Elke held heeft zijn eigen superkrachten, waardoor elk kind zich algauw met een van deze helden identificeert.

 

Hoe maak je superhelden warm voor een feestje?

Bij Lief & Jarig ben je niet alleen op het juiste adres voor superhelden feestversiering, maar je vindt hier ook gepaste uitnodigingen voor het kinderfeestje. Wat dacht je van de superhelden uitnodigingen in de vorm van tekstballonnen? Met een leuke uitnodiging begint meteen al de voorpret van het kinderfeest. De kinderen beginnen zich direct al in te leven in hun helden en kijken uit naar de avonturen die ze gaan beleven.

 

Red de wereld!

Rondom het thema superhelden zijn veel leuke activiteiten te bedenken, zoals spannende speurtochten waarbij de superhelden de wereld moeten redden. Denk ook aan spelletjes waarin hun kracht, snelheid en handigheid op de proef worden gesteld, zoals uitdagende parcoursen of touwtrekken. Je kunt ook met touw een spinnenweb aan ‘laserstralen’ creëren, waar de kinderen zich doorheen moeten manoeuvreren. Iedereen voelt zich na afloop een ware superheld. Dankzij alle goede voorbereidingen en de coole superhelden versiering wordt het ongetwijfeld een geslaagd kinderfeestje!