Stay cool

Is het meestal zomers heet als jullie feest willen vieren? Zorg dan dat iedereen ‘koel’ blijft, door te kiezen voor een thema als ‘Stay Cool’. Lees meer »

Binnen het thema Stay Cool vind je versiering voor een verjaardag in de zomer die kleurrijk en ‘cool’ is. Bovendien is dit een heel veelzijdig thema waarbinnen veel mogelijk is; niet alleen op het gebied van decoratie, maar ook op het gebied van feestelijke hapjes en leuke activiteiten voor de kids!

 

Stay Cool betekent …. ijsjes eten!

Hoe kun je in de zomer beter koel blijven, dan door ijsjes te eten! Dat is waar het bij dit thema allemaal om draait! De feestversiering artikelen staan volop in het teken van kleurrijke, ‘coole’ ijsjes. Binnen deze collectie vind je dan ook prachtige folieballonnen in de vorm van een ijsje, een backdrop vol ijsjes, strandballen en watermeloenen en ballonnen in de kleuren roze, mintgroen, oranje en geel.

 

Praktisch, veelzijdig en leuk thema!

Wie houdt er niet van de zomer? Stay Cool is een thema dat iedereen aanspreekt, zowel jongens als meisjes. Het is niet moeilijk om hier lekkere en leuke hapjes bij te bedenken. Ook zomerse spelletjes die iedereen aanspreekt, zijn er genoeg. Wat dacht je van trefballen met waterballonnen, flessenvoetbal, sponstikkertje, lekkende flessen race of een waterpistolen gevecht? Je bent ervan verzekerd dat de kinderen een te gekke dag beleven. Het decor, de verfrissende lekkernijen en de waterspelletjes zorgen ervoor dat iedereen moe, voldaan en lekker koel naar huis toe gaat.

 

Gemakkelijk online bestellen

Bestel snel en gemakkelijk alle benodigdheden voor een ‘coole’ verjaardag in de zomer in onze webshop!