Kinderfeestje thema space astronauten

Kinderfeestje thema space astronauten

Laat het ruimtevaart avontuur maar beginnen! Met een beetje eigen fantasie en een beetje hulp van ons, tover je het kinderfeest gemakkelijk om tot een waar astronautenfeest! Lees meer »

Welke items spreken je het meeste aan? We hebben een mooie collectie aan space party versiering en astronauten party versiering voor je samengesteld.  

 

Versiering voor een geslaagd astronauten feestje

Is jouw kindje gefascineerd door alles wat met de ruimtevaart te maken heeft? Dan ben je bij Lief & Jarig op het juiste adres. Om de kleine astronautjes meteen de weg te wijzen naar het feestruim, kun je  bij de ingang bijvoorbeeld onze 'Space party' slinger ophangen. Wat zeker niet mag missen, zijn onze hangers met planeten, raketten en astronauten. Je kunt de diverse hangers afwisselen in hoogte om een speels effect te bereiken. Hang ze bijvoorbeeld boven de tafel met de verjaardagstaart en hapjes. Ballonnen zijn natuurlijk ook onmisbaar. Voor een extra spacey effect, kies je voor metallic ballonnen in de kleuren zilver, blauw of rood. Of kies voor hippe zilveren confettiballonnen. Deze passen perfect bij de rest van de astronauten party versiering!

 

Wat eten astronauten op een kinderfeestje?

Bij een space party hoort natuurlijk een te gekke ruimtevaart taart! Ben je zelf creatief in de keuken? Denk dan eens aan een taart met kraters. Een taart versierd met sterren en een maan is ook superleuk. Je kunt de prikkers uit onze space party versiering collectie gebruiken om de verjaardagstaart mee te versieren. Nog een paar tips: bak koekjes in de vorm van halve maantjes en sterren, maak fruitprikkers in de vorm van een raket of denk eens aan de bekende raketwaterijsjes!

 

Hoe eten kleine astronauten?

Kleine feestvierende astronauten eten natuurlijk het liefst in stijl! Ook daarvoor hebben we een oplossing. Serveer de verjaardagstaart en hapjes op bordjes in de vorm van een raket en schenk de frisdrank in echte space adventure bekers met zilveren rietjes. In ons assortiment vind je ook servetten met planeten. We hebben aan alle details gedacht! Om de astronauten party versiering helemaal compleet te maken, vind je hier ook nog zilveren kaarsjes of cupcake prikkers in de vorm van sterren.

 

Tips voor activiteiten ruimtevaartfeestje

Laat de kinderen een astronauten training doorlopen: laat ze een parcours afleggen met een tunnel zoals in een ruimteschip en ga maanstenen zoeken in de tuin. Of laat de astronautjes een ruimtedans doen, waarbij ze bewegen op muziek alsof ze in de ruimte zijn. Als de muziek stopt, mag niemand meer bewegen. Vergeet niet om een mooi astronauten diploma te maken. Denk verder ook aan knutselactiviteiten als ufo’s, aliens of ruimteschepen knutselen.