Safari dieren

Wil je je kind verrassen met een avontuurlijk kinderfeestje dat zijn of haar verbeeldingskracht meteen op hol doet slaan? Dan is een safari kinderfeestje een aanrader. Haal de jungle in huis door hier te shoppen naar de leukste versiering voor een safari kinderfeestje. Met de juiste aankleding hoef je niet naar verre oorden af te reizen om een heuse safari te beleven. We helpen je hier op weg met de leukste tips voor een kinderfeest met het thema safari! Lees meer »

 

Laat de kids zich thuis voelen in de jungle!

Een prachtige versiering doet wonderen voor de sfeer. Wat dacht je ervan om de gasten te verwelkomen in een ruimte met grote opblaasbare safaridieren? Denk aan zebra’s, leeuwen, apen, toekans en flamingo’s. Deze dieren spreken tot de verbeelding van ieder kind. Het is goud waard om de verbaasde en verraste snoetjes te zien als ze binnen stappen in jouw jungle met wilde dieren. Tip: zet op de achtergrond een cd op met geluiden van dieren uit de jungle. Safari is een thema dat vele mogelijkheden biedt als het gaat om versiering. We geven je hieronder graag enkele suggesties.

 

De leukste feestversiering thema safari

Welke kleuren roept dit bij je op? Wij roepen meteen: groen, geel, oranje en bruin! In ons assortiment vind je allerlei soorten slingers, ballonnen en waaiers in deze kleuren, die je als basis voor de feestversiering kunt gebruiken. Je kunt ze combineren met meer uitgesproken elementen, zoals slingers met tropische bladeren, slingers met dierenfiguren of decoratiebladeren, om een jungle sfeer te creëren. Kies je voor een thema als safari, dan kun je verwachten dat de kleine gasten zich binnen no-time transformeren tot brullende leeuwen, tijgers en andere safari dieren. Onze hippe safari dierenmaskers maken het tafereeltje compleet. 

 

Aanvallen! Tips voor een feesttafel met safari thema

Safari dieren staan erom bekend dat ze veel honger kunnen hebben. Een feesttafel in safaristijl met een zoete prooi, zoals een verjaardagstaart met jungle dieren kaarsjes, mag niet ontbreken. Je kunt de tafel helemaal in de sfeer brengen met een speciaal plastic safari tafelkleed. Dan maakt het ook niet uit als de jonge tijgertjes knoeien met hun eten en drinken! In ons assortiment vind je ook papieren bordjes, bekertjes en servetjes in safari stijl. Wil je na afloop de gasten nog een leuk aandenken meegeven, zorg dan dat je deze safari uitdeelzakjes in huis haalt.