Kinderfeestje thema roze hartjes

Love is in the air! kinderen zijn dol op hartjes. Gebruik dit thema voor een heerlijk zoet kinderfeestje. Lees meer »

 

Wat heb je nodig voor een kinderfeestje?

Dat het een echt feest gaat worden, maak je meteen duidelijk met onze roze 'Party' folie ballon. De rest van de ruimte kun je versieren met slingers met roze hartjes en ballonnen in verschillende roze tinten. Met witte ballonnen kun je wat tegenwicht geven aan de roze wereld. Op zoek naar een originele touch in de feestversiering? Denk dan aan roze waaiers en tasselslingers. Verder vind je hier ook bordjes en bekertjes waarop de ‘pinks sweethearts’ staan gedrukt!

 

Met hart en ziel een kinderfeestje organiseren!

Het hartjesdecor van het feest laat elk kinderhart sneller doen kloppen. Je kunt het feestje op allerlei andere manieren verfraaien. Denk aan snoep in de vorm van een hartje, zoals snoephartjes en spekjes. Het is ook niet al te ingewikkeld om zelf koekjes te bakken in de vorm van een hartje. Versier de feesttafel met kleurige lolly’s en zuurstokken. Dat is niet alleen lekker, maar het versterkt ook nog eens de ‘zoete’ uitstraling van het feestje.

 

Activiteiten kinderfeestje thema roze hartjes

Maar wat ga je met de kids doen tijdens het feestje? We geven je hier enkele tips binnen dit thema:

  • Koekjes bakken in de vorm van hartjes. Laat de kinderen helpen met het maken van het deeg en laat ze er hartjes van vormen. Daarna kan het deeg de oven in en even later kan iedereen smullen van de verse koekjes.
  • Teken op de stoep grote hartjes of maak met een lint hartjes op het gras en ga tikkertjes spelen. Wie op een hartje staat mag niet getikt worden.
  • Zet een eenvoudig parcours uit in de woonkamer of in de tuin. De kinderen gaan in tweetallen het parcours afleggen. Hierbij houden ze twee ballonnen tussen hen in, tussen de buiken of de ruggen, zonder er met hun handen aan te komen. Welk tweetal is het snelst bij de finish zonder de ballonnen te laten vallen?