Een feestje in rosé gouden thema

Rosé gouden versiering geeft een feestje een chique en glamoureuze uitstraling. Leg de rode loper alvast maar uit! Bij Lief & Jarig vind je een mooie collectie aan feestdecoratie in rosé goud. Lees meer »

 

Een feestje voor stijlvolle beauty queens

De sfeer wordt meteen gezet als je de ruimte versiert met trossen ballonnen in rosé goud en eventueel in combinatie met stijlvolle confetti ballonnen. Samen met rosé gouden slingers maak je er helemaal een glamour party van voor de kleine dametjes. Bij binnenkomst strooi je met rosé gouden confetti en elke gast zal zich helemaal in haar nopjes voelen op het bal! Hoe oud wordt de jarige? Dat maak je meteen duidelijk met een grote folieballon met het juiste nummer.

 

Mooi gedecoreerde tafel met het thema rosé goud

Bij een feestje horen uiteraard lekkere hapjes en drankjes. Je kunt je hooggeëerde gasten extra verwennen met een bekertje bubbels in vorm van kinderchampagne. Hiervoor vind je bij Lief & Jarig de ideale papieren bekers in rosé goud. Hier mag de ‘champagne’ gewoon met een rietje gedronken worden. Serveer ook mooi gedecoreerde cup cakes, stijlvol gedecoreerde koekjes en andere hapjes. Je vindt op onze webshop alles wat je nodig hebt om een verjaardag te versieren: zoals bordjes en servetten binnen hetzelfde thema of mooie slingers.

 

Tips voor leuke activiteiten

Is het feest in volle gang, dan kun je ter afwisseling ook enkele leuke activiteiten voor de dames organiseren, die passen binnen het thema rosé goud. Wat dacht je van onderstaande suggesties?

 

  • De jonge dametjes zijn vast gek op cup cakes. Er is niets zo leuk om zelf deze taartjes mooi te versieren. Haal de nodige cakedecoratie artikelen in huis en laat de dames creatief aan de slag gaan!
  • Een make-up workshop is beslist een groot succes. Laat iemand komen die de kinderen enkele eenvoudige make-up technieken leert. Of zorg voor voldoende kindermake-up spulletjes en laat ze zelf hun gang gaan.
  • Een verkleedkist met jurken, rokken, bloezen, hoge hakken, kettingen en tasjes en alle meiden gaan uit hun dak. Een modeshow en een fotoshoot maken het feest helemaal compleet!
  • Zorg voor een karaoke set en laat de meiden uit volle borst meezingen met de muziek van hun idolen. Hiermee wordt het pas echt dolle pret.