Kinderfeestje thema ridders

Klaar voor een reis terug in de tijd naar de middeleeuwen met strijdende ridders, galopperende paarden en het gekletter van zwaarden? Kijk snel verder en bereid je voor op een echt ridderfeest. Lees meer »

Hier vind je de mooiste versiering voor een kinderfeestje voor ridders. Naast te gekke decoratie voor een ridderfeestje, bieden we ook onmisbare accessoires aan om het feestje tot een groot succes te maken. 

 

Tips versiering kinderfeestje ridders

Bij een verjaardag met het thema ridders zal vooral de kleur zilver overheersen in de feestversiering. Denk aan de zilveren harnassen, zwaarden, schilden en helmen. De basis voor het ridderfeest is daarom zo gelegd met metallic zilveren ballonnen, zilveren vlaggetjesslingers en ter afwisseling transparante ballonnen met zilveren confetti. Wat je ook niet mag vergeten is een leuke ‘happy birthday’ slinger in het zilver en een zilveren folieballon met de leeftijd van de jarige ridder. Wil je de aankleding nog een extra feestelijk tintje geven, dan is een zilveren ballonnenboog een goed idee.

 

Tips voor de aankleding van de feesttafel

Ook voor de aankleding van de tafel met hapjes kun je op Lief & Jarig rekenen als het gaat om het thema ridders. Je vindt in ons assortiment fantastische bordjes in de vorm van een schild. Je kunt ook kiezen voor de bordjes uit onze speciale serie ‘Ridders & Draken’. Binnen deze serie tref je ook bekertjes en servetten aan in het ridderthema. We hebben ook leuke items om de verjaardagstaart mee te versieren, waaronder zilveren kaarsjes, een ridder topper en een zilveren topper met ‘Happy Birthday’. Op deze manier zullen alle traktaties de kleine, hongerige ridders nog beter smaken.

 

Klaar voor de strijd? Leuke ridderactiviteiten!

Om de ridderactiviteiten helemaal in stijl uit te kunnen voeren, vind je hieronder te gekke ridderhelmen. Ze worden per 8 stuks verkocht. Verdeel de kinderen in tweetallen, waarbij één het paard is en de ander de ridder. Laat de tweetallen ridderspelen doen als ringsteken. In plaats van ringen kun je ook ballonnen ophangen die men kapot moet steken. Een speurtocht naar een schatkist die bewaakt wordt door een draak is ook een leuk idee!