Kinderfeestje thema regenboog

Versiering thema regenboog

Op zoek naar een kleurrijk thema voor een kinderfeestje? Kies dan voor een regenboog kinderfeestje. Als er iets is waar alle kinderen van houden, dan zijn het wel de betoverende kleuren van de regenboog. Lees meer »

Je vindt hier alles wat je nodig hebt om er een vrolijk en kleurrijk feestje van te maken. Laat je hieronder inspireren door onze regenboog versiering voor lieve kinderfeestjes, verjaardagen of andere vrolijke feestjes.

 

Regenboog versiering kinderfeestje

Wanneer je kind deze schitterende versiering ziet zal hij of zij helemaal in de wolken zijn. De oogjes van alle kleine gasten beginnen meteen te stralen bij het zien van het feestdecor. Laat de kids een onvergetelijke binnenkomst maken onder een ballonnenboog in regenboogkleuren door. Kleed de ruimte aan met kleurrijke vlaggetjesslingers en ballonnen in de kleuren van de regenboog. Je vindt in ons assortiment ook een mooi ballonnen pakket met ballonnen die voor de helft gekleurd zijn en voor de helft wit zijn. Ideaal voor het regenboog thema. Een ander item dat ook zeker niet mag ontbreken is een hippe regenboog folie ballon!

 

Kleurrijke hapjes voor een regenboog feestje

Behalve in de feestversiering kun je het regenboog thema op nog veel meer manieren terug laten komen. We helpen je hier graag mee op weg. Zo vind je in onze webshop ook regenboog bordjes, bekertjes en servetjes. Uiteraard tref je in ons assortiment ook vrolijk gekleurde kaarsjes. Heb je tips nodig voor kleurrijke hapjes? Wat dacht je dan van fruitprikkers in uiteenlopende kleuren, denk aan een combinatie van aardbei, perzik, banaan, bosbessen en rode druiven. Je kunt ook cupcakes versieren met gekleurde hagel. Denk eveneens aan eenvoudige kleurrijke lekkernijen, zoals smarties en spekjes.

Leuke dingen om te doen op een regenboogfeestje

Het is een leuk idee om een speurtocht op te zetten die in het teken van kleuren staat. De kinderen moeten bijvoorbeeld onderweg alle kleuren van de regenboog verzamelen door opdrachten te doen en vragen te beantwoorden. Een spelletjes dat goed past op een regenboogfeest is Twister. Een lekker en kleurrijk idee is het versieren van cupcakes. Je kunt ook materialen in huis halen om de kleine gasten dromenvangers te laten maken in regenboogkleuren. De meiden gaan graag in de weer met make-up en nagellak in de kleuren van de regenboog.