Prinsessen kinderfeestje

Heb jij ook een kindje dat dol is op prinsessen, kastelen, mooie jurken en vooral veel glitter? Met een prinsessen kinderfeestje maak je haar vast en zeker heel erg blij. Shop hier je versiering in prinsessen thema. Lees meer »

 

Versiering: prinses & pastel

Welk meisje droomt er niet van om prinses te zijn? Een fantastische jurk, mooie haren en natuurlijk een glitterkroon: met een prinsessen kinderfeestje kun je echt heerlijk uitpakken. Versiering voor je prinsessen feestje mag natuurlijk niet ontbreken. In ons assortiment vind je een hippe prinsessen collectie in pastelkleuren. Van roze en geel tot lila en mint: dit prinsessen thema is heel goed te combineren met slingers en ballonnen in pastelkleuren. Met deze zachte dromerige kleuren waan je je ineens in een echt prinsessen paradijs.

 

Een kroon mag niet ontbreken

De kleine prinsesjes op het feestje voelen zich helemaal prinses met een echte kroon op het hoofd. Hieronder vind je de rosé gouden kroontjes: perfect voor kleine dames!

 

Prinsessen versiering: hoe pak je het aan?

Je wilt je feestje aankleden met prinsessen versiering: maar waar begin je? Bij een feestje hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Een echte prinsessen feesttafel aankleden is daarom een goede eerste stap. Met bordjes, bekertjes en servetten in prinsessen thema ben je al een heel eind. Met een wegwerp tafelkleed, rietjes en kaarsjes kleed je de tafel nog net even iets meer aan.

 

Daarnaast vind je in de shop ballonnen en slingers in de kleuren van het prinsessenthema. Door verschillende pastelkleuren te gebruiken, krijg je een heerlijk zoet effect. Of kies bijvoorbeeld voor een glitterslinger: van glitters krijgt een prinses nooit genoeg! Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een DIY ballonnenboog pakket. Met dit pakket maak je gemakkelijk een ballonnenboog waarmee je een verpletterende indruk achterlaat op de kleine prinsesjes.

 

Activiteiten tijdens een prinsessen kinderfeestje

Als de versiering is geregeld is het tijd om na te denken over wat je gaat doen tijdens het prinsessenfeestje. Je kunt bijvoorbeeld een verkleedsessie houden met prinsessenjurken, de kleine prinsesjes mooi opmaken en ze vervolgens vastleggen tijdens een fotoshoot. Ook cupcakes / koekjes bakken en versieren, armbanden maken of kroontjes knutselen zijn leuke activiteiten voor een prinsessen feestje.