Kinderfeestje thema pretty pastel

Met de zachte, vrolijke en vriendelijke uitstraling van de pastel versiering van onze collectie Pretty Pastel creëer je een perfecte sfeer voor een lief feestje. Lees meer »

 

Een wereld in pastelkleuren!

Wat zou alles er vriendelijk en zacht uitzien in een wereld met alleen maar pasteltinten! Helaas is dat niet mogelijk. Wat wel mogelijk is, is om het kinderfeestje van jouw zoon of dochter kleur te geven met pasteltinten. Neem ballonnen in vrolijke pasteltinten als basis voor de decoratie. Daarna kun je het geheel nog feestelijker maken met vlaggetjesslingers of tassel slingers in pastelkleuren. Voor wie ze nog niet kent; tassel slingers zijn slingers met grappige kwastjes. Voor een extra vrolijke noot laat je het sneeuwen met confetti in pasteltinten!

 

Complete pastel versiering voor een verjaardag

Aan tafel! De verjaardagstaart staat klaar! Wil je het helemaal in stijl aanpakken, dan pronken er bovenop de taart bijpassende kaarsjes in pastel. Je kunt ook wat contrast in het totale plaatje brengen met contrasterende zilveren kaarsjes. Normaal gesproken wordt er veel aandacht besteed aan de decoratie van een verjaardagstaart. Die kun je daarom niet van zomaar een bordje eten! Kies voor bijbehorende bekers en servetten. Is het niet heerlijk om in (pastel)kleuren te denken?!

 

Feestelijke sfeer met helium ballonnen in pastel


Als er iets symbool staat voor een kinderfeest, dan is het wel de ballon. We mogen wel stellen dat een kinderfeest zonder ballonnen niet compleet is. Een kinderfeestje met een overvloed aan ballonnen, dát is pas echt een festijn! Voor nog meer feestelijkheid vul je de ballonnen met helium, waardoor ze tussen de 5 en 7 uur blijven zweven! Wanneer je folieballonnen met helium vult, blijven ze zelfs enkele dagen in de lucht hangen. Met behulp van een helium tank kun je de ruimte gemakkelijk vullen met zwevende helium ballonnen en de pastel versiering een extra dimensie geven.