Kinderfeestje thema piraten

Kinderfeestje versiering thema piraten

Heb jij thuis een kleine piraat, die niet kan wachten tot zijn verjaardag eindelijk daar is! Begin dan alvast met het voorbereiden van het kinderfeestje met het thema piraten. Welke zeerovers mogen er op het feest komen? Welke avonturen gaan ze beleven? En hoe versier je het feest? Lees meer »

 
Misschien dat je het nog niet wist, maar piraatjes houden van een feest in stijl, waarin ze zich helemaal kunnen onderdompelen in hun (fantasie)wereld!

 

Stoere kleuren voor piraten kinderfeestje

Een zwarte hoed, een ooglapje, zwaarden aan hun riem en een pagegaai op hun schouder. Piraten staan er altijd stoer op! Die lok je niet naar een feest met zachte en lieve kleuren, maar wel met stoere kleuren als zwart en rood. Voor de juiste versiering voor een piratenfeestje ben je hier op de juiste plek. Kies als basis zwarte en rode ballonnen en leg een zwart tafelkleed op de tafel. Je vindt hier bovendien ook speciale zwarte ballonen met piratenprint. Om ervoor te zorgen dat de piraatjes meteen weten dat ze aan het juiste feestadres zijn, kun je ook een ‘Pirates & Party’ slinger ophangen.

 

Plunderen aan de feesttafel

Grote kans dat de piraten tijdens het feestje wat vriendelijker zijn dan normaal, maar één ding kunnen ze niet laten: plunderen maar! Dit keer niet naar goud voor in hun schatkist, maar naar lekkere hapjes op de feesttafel. Ook al dragen veel piraten een ooglapje, ze hebben toch oog voor detail. Zorg er daarom voor dat de feesttafel er appetijtelijk uitziet. Wees niet bang, wij hebben bij Lief & Jarig goede suggesties in onze webwinkel, zoals piraten placemats met een schatkistprint, een praktische en mooi uitgevoerde piraten cupcake set en natuurlijk ook piratenbordjes en -bekertjes!


Kinderfeestje thema piraten: net echt!

Met ons assortiment aan piraten feestversiering en -benodigdheden hul je het complete feest in een piratensfeer. Om het ‘net echt’ te laten lijken, mogen piratenhoeden en ooglapjes niet ontbreken. We maken het je graag gemakkelijk, daarom kun je deze eenvoudig in onze webshop bestellen. We hebben aan elk detail voor het piratenfestijn gedacht: servetjes, kaarsjes, piratenprikkers, piraten traktatiezakjes en zwarte confetti. Maar met alleen versiering voor een piratenfeestje ben je er nog niet. Hoe houd je de piraten bezig?


Leuke activiteiten voor een piraten kinderfeestje

Een kinderfeestje met het thema piraten biedt vele mogelijkheden voor activiteiten; knutselen, actieve spelletjes, verkleden en schminken. We helpen je hier op weg met enkele tips:

  • Laat de kinderen in een kring zitten en laat de jarige in het midden aan een plastic of houten zwaard op de grond draaien. Naar wie wijst de punt van het zwaard? Die mag zijn cadeautje aan de jarige geven.
  • Zet een speurtocht uit op zoek naar een schatkist, inclusief schatkaart en obstakels als krokodillen, raadsels en spellen. In de schatkist zitten kleine cadeautjes voor de gasten.
  • Knutseltips: zorg voor doeken en laat de kinderen hun eigen piratenvlag maken of zorg voor houten zwaarden die ze mogen versieren. Na afloop kunnen ze hun knutselwerk mee naar huis nemen.
  • Sluit het feest af met een piratenmaal; lekker kluiven op kippenpootjes of frietjes en frikandellen eten met de handen.