Versiering Peppa Pig verjaardag

Welk gezin met kleine kinderen kent Peppa Pig niet? Dit vrolijke varkentje houdt ook wel van een feestje! Is jouw kindje dol op Peppa Pig, organiseer dan een leuk kinderfeestje met het thema Peppa Pig. Vraag je je af hoe je dat het beste aanpakt? Geen probleem, want daar weten we hier bij Lief & Jarig wel raad mee. Peppa Pig versiering, een gezellige sfeer en leuke activiteiten voor de kleine gasten; hier vind je alles wat je nodig hebt om een geslaagd Peppa Pig kinderfeestje te organiseren. Lees meer »

 

Versiering Peppa Pig feestje

Een kinderfeestje met het thema Peppa Pig begint natuurlijk met passende feestversiering. Dat heb je bij Lief & Jarig met een paar klikken geregeld. In het assortiment van onze webshop vind je onder meer vrolijke slingers met Peppa Pig. Het begin is gemaakt. Combineer deze slingers met roze ballonnen of ballonnen in andere vrolijke en zachte kleuren, zoals lichtblauw, geel of lichtgroen. Wil je de feestversiering helemaal compleet maken? Neem dan ook eens een kijkje bij ons online assortiment aan vrolijk gekleurde waaiers, honeycombs en confetti.

 

Peppa Pig dat valt altijd in de smaak!

Peppa Pig als thema voor een kinderfeestje? Dat valt bij de kleintjes ongetwijfeld in de smaak. Peppa Pig houdt van in de modder spelen. We kunnen het ons voorstellen dat je daar op het kinderfeestje niet op zit te wachten. Maar wat dacht je van modder eten? Maak een heerlijke chocolademousse, die je als modder presenteert! Het is ook leuk om met de kinderen koekjes te bakken in de vorm van varkentjes of ga samen varkenskoekjes versieren met roze glazuur. Voor bordjes, bekertjes, servetten en een tafelkleed met Peppa Pig, ben je in onze webshop op de juiste plek!

 

Leuke spelletjes voor een Peppa Pig kinderfeestje

Peppa Pig is een lief, maar ook een avontuurlijk varkentje! Haar kleine fans houden daar vast ook wel van. Bereid daarom enkele leuke spelletjes en activiteiten voor om de kinderen mee te vermaken tijdens het kinderfeestje:

 

  • Spelen in de modderkeuken

Wie aan varkentjes denkt, denk aan modder. Het is een leuk idee om buiten met oude pannen en kommen een modderkeuken te maken, waar de kinderen lekker mogen kliederen met modder. Waarschuw wel de ouders. Rubberlaarzen, regenjassen, schorten en een extra setje kleding zijn aangeraden!

 

  • Knutselen, kleuren en puzzelen

Zet een tafel klaar waar de kinderen naar hartenlust kunnen knutselen, kleuren en puzzelen. Print kleurplaten uit met Peppa Pig en haar familie en zorg voor wat leuke Peppa Pig puzzels. Het is ook een leuk idee om met de kinderen varkensneuzen te knutselen, die ze op hun eigen neus kunnen zetten met een elastiekje. Dat kan heel gemakkelijk met wat lege wc-rollen, elastiekjes, roze papier en/of roze verf!

 

  • Verhaaltjes, theater en film

Om het Peppa Pig thema tijdens het feestje helemaal tot leven te brengen, kun je de kinderen verhaaltjes voorlezen over hun favoriete varkentje. Of wat dacht je van het naspelen van een van deze verhaaltjes? Zorg voor verkleedkleren, varkensneuzen of varkensoren en laat de kinderen in de huid kruipen van hun favoriete varkentjes. Zijn de kinderen aan het einde van het feestje moe, zet dan een Peppa Pig filmpje op.

 

Tijd om naar huis te gaan?

Aan alle pret komt een einde, ook aan het Peppa Pig kinderfeestje. Zorg voor een onvergetelijke afsluiter door de kinderen naar een cadeautje te laten grabbelen in de grabbelton of helemaal in de stijl van Peppa in een bak met modder! Zorg dat je de cadeautjes goed waterdicht verpakt en dat je de handjes en cadeautjes meteen kunt afspoelen met water. De kinderen zullen het geweldig vinden. Dit wordt gegarandeerd een kinderfeestje om nooit meer te vergeten!