Versiering Paw Patrol verjaardag

Een te gek kinderfeestje organiseren? Dat is zo geregeld met het reddingsteam van Paw Patrol. De heldhaftige pups, Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye en Zuma, mogen niet op het kinderfeestje van je zoon of dochter ontbreken. Bij Lief & Jarig ben je op het juiste adres om dit team in te schakelen. Ze fleuren het kinderfeestje in no-time op met Paw Patrol versiering! Lees meer »

 

Versiering Paw Patrol: avontuur en actie!

Een kinderfeestje met versiering van Paw Patrol zet meteen de juiste sfeer. Hier gaat het om avontuur en actie! De bekende hondenhelden doen de kinderhartjes sneller kloppen en de vrolijke kleuren zorgen dat de feeststemming er meteen in zit. Met de juiste feestartikelen worden de feestgangers ondergedompeld in de wereld van hun helden. Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijke belevenis.

 

Geschikt voor kinderfeestjes voor jongens en meisjes!

Roze of blauw? Waarom niet allebei? Het leuke aan Paw Patrol is dat dit thema voor kinderfeestjes zowel bij jongens als meisjes in de smaak valt. Wil je meer de nadruk leggen op een kinderfeestje voor jongens, sla dan wat meer feestversiering in met de hondenheld Chase, die altijd in het blauw gekleed is. Wordt het meer een meidenfeestje, dat steelt Skye met haar roze pilotenpak de show! Uiteraard is een mix met Paw Patrol versiering met alle helden ook een goed idee.

 

Aan de slag met Paw Patrol versiering

Voordat het feest kan losbarsten, is er eerst werk aan de winkel! Bestel een bijpassende Paw Patrol slinger in de webshop van Lief & Jarig. Natuurlijk mogen ook ballonnen in de diverse Paw Patrol kleuren niet ontbreken. Welke pup is de favoriet van jouw zoon of dochter? Bestel dan ballonnen en slingers in die kleur: roze (Skye), blauw (Chase), rood (Marshall), oranje (Zuma), geel (Rubble), groen (Rocky) en paars (Everest). Met zoveel keus kun je alle kanten op!

 

Paw Patrol kinderfeestje vol actie en avontuur

Een verjaardag met het thema Paw Patrol is niet zomaar een kinderfeestje. Dit staat voor een middag vol actie en avontuur. Ben je daar goed op voorbereid? We helpen je graag op weg met ideeën voor leuke spellen en activiteiten:

 

  • Paw Patrol speurtocht
    Maak wegwijzers met hondenpoten, uiteraard in de kleur van de heldhaftige pups. Welke avonturen staan de kinderen te wachten tijdens deze speurtocht? Wie moeten ze redden tijdens de speurtocht? Neem een bekende aflevering van Paw Patrol als uitgangspunt en je zet gemakkelijk een spannende speurtocht uit!

  • Paw Patrol quiz met prijzen
    Een andere goede tip is om allerlei leuke weetjes te verzamelen over Paw Patrol om hier een quiz mee in elkaar te zetten. Je kunt prijzen uitreiken aan wie het goede antwoord geeft. Natuurlijk is er ook een hoofdprijs voor de grootste Paw Patrol fan. Je kunt de kinderen eventueel in teams verdelen; Team Skye, Team Chase, Team Rocky, etc.

 

  • Zet een hondenparcours uit

Laat de kinderen een parcours afleggen; springen over een hindernis, door een tunnel kruipen, om pionnen heen zigzaggen en aan het einde moeten ze bijvoorbeeld een hondenbot zoeken. Maak het helemaal compleet door de kinderen te schminken als hun favoriete Paw Patrol held.

 

  • En nog veel meer ….

Je kunt ook de bekende verjaardagspelletjes in een Paw Patrol jasje steken. Teken vlammen op lege blikken en laat de kinderen net als Marshall het vuur blussen, door met ballen de blikken om te gooien. Maak een eenvoudig Paw Patrol Bingo spel. Of speel ezeltje prik door de kinderen een hondenstaart te laten prikken op een afbeelding van een van de Paw Patrol pups.

 

Tips voor feestelijke hapjes met Paw Patrol thema

Bij een geslaagd kinderfeestje horen vanzelfsprekend ook lekkere hapjes. Die smaken nog lekkerder als de tafel gedekt is met Paw Patrol bordjes, bekertjes en servetten. Er zijn veel typische lekkernijen voor kinderfeestjes, die je geheel in de stijl van het thema Paw Patrol kunt aanbieden. Wat dacht je van ‘pup cakes’, ‘paw cakes’, ‘pupcorn’ of ‘puperoni pizza’? Ook koekjes en cakejes in de vorm van een hondje, hondenpootjes of hondenbotten zijn een leuk idee. Sluit het feest in stijl af door de kinderen een Paw Patrol traktatiezakje met een leuk aandenken mee te geven!