Kinderfeestje thema pastel & goud

Versiering thema pastel goud

Zachte tinten, pastelkleuren en een gouden touch: het thema Pastel Gold is een perfect thema voor een lief kinderfeestje, een geboorte of babyshower! Lees meer »

 

Combineren binnen het thema

Het unieke aan dit thema is dat je binnen het thema nog eindeloos kunt combineren. De pastel kleuren mint, zachtgeel, lichtblauw en lichtroze vormen de basis. Is je kindje dol op roze? Kies dan voor een kinderfeestje met een feesttafel en versiering in roze & goud. Of combineer twee, drie of vier kleuren voor een vrolijk en hip geheel. Ook kun je ervoor kiezen om de bordjes en bekertjes in één pastel kleur te doen en de rest van de versiering in de overige drie pasteltinten. Doordat alle producten binnen dit thema op elkaar zijn afgestemd, zijn alle combinaties supermooi.

 

Pastel voor een kinderfeestje, geboorte of babyshower

De combinatie pastel & goud is perfect voor een kinderfeestje, geboorte of babyshower. Weet je bij de babyshower het geslacht nog niet? Geen probleem! De zachtgele en mintgroene items zijn dan erg leuk. Voor een kinderfeestje, geboorte of babyshower kun je binnen dit thema zo groot uitpakken als je zelf wil. Wil je alleen een feesttafel met bordjes, bekertjes en rietjes? Of komen er ook bijpassende kaarsjes op de taart? Voor de versiering heb je keuze uit veel verschillende ballonnen, diverse soorten slingers en natuurlijk vrolijke confetti. Krijgen je kleine gasten nog iets lekkers mee na het kinderfeestje? Gebruik dan de superschattige traktatiezakjes, ook geheel in thema!

 

Hippe versiering? Kies voor pastel & goud

Pastel is erg populair en dat is niet zo gek! De verschillende pasteltinten passen perfect bij elkaar en dat maakt dat je zoveel kanten op kunt met pastel. Door het te combineren met goud creëer je pas echt een hippe uitstraling. Zorg ervoor dat je in je versiering een goede balans vindt tussen pastel en goud. Kies als basis voor één of meerdere pastel kleuren en vul het aan met enkele gouden accenten. Neem bijvoorbeeld ballonnen in verschillende kleuren en voeg daar de gouden confetti ballonnen aan toe. Of hang een vlaggetjesslinger op in pastel kleuren en hang daaronder de gouden ‘Happy birthday’ slinger op. Gegarandeerd een blikvanger!