Panda party

Kinderfeestje thema panda

 

Wat is er nu schattiger dan de ogen van een pandabeer? Ben je op zoek naar een thema voor een kinderfeestje met een hoog cuteness gehalte? Dan is onze feestversiering met het thema Panda Party een echte aanrader. Dankzij de kleuren wit en zwart is het bovendien goed te combineren met andere kleuren en staat het mooi in elke feestruimte. Daarbij is het een geschikt thema voor zowel jongens als meiden! Lees meer »

 

Hoe versier je een panda kinderfeestje?

In het assortiment van Lief & Jarig vind je diverse soorten panda feestversiering. Leg een basis met zwarte en witte versiering, zoals een zwart tafellaken in combinatie met zwart-witte waaiers, zwarte vlaggetjesslingers of zwarte confetti ballonnen. Wil je het pandathema overal in terug laten komen, dan kun je ook in onze webshop ballonnen met een pandaprint bestellen. Dat geeft meteen een schattige touch aan het feest! Vergeet ook niet om leuke panda uitnodigingen aan de vriendjes en vriendinnetjes te sturen.

Schattige panda versiering en feestartikelen

Wil je nog meer goede ideeën voor een panda kinderfeestje? Hier ben je op de juiste plek. Zorg onder meer dat je al het lekkers tijdens het feestje serveert op papieren bordjes en bekertjes met een panda print. Ook papieren rietjes en servetjes waar deze snoezige beer op prijkt hoeven niet te ontbreken. Wil je het feestje toch een wat kleurrijkere uitstraling geven? Dan is onze collectie aan panda feestversiering ook heel goed te combineren met versiering in zachtroze of lichtblauw. Je kunt hierbij denken aan roze of blauwe ballonnen, rietjes, folieballonnen met de leeftijd, waaiers en vlaggetjesslingers.

 

Tips voor activiteiten voor een pandafeestje

Rond het thema panda kun je veel bijpassende spelletjes bedenken. Je kunt klassiekers onder de verjaardagspelletjes in een ‘pandajasje’ steken. Speel in plaats van ezeltje, prik, pandaatje prik met de neus van een panda. Of wat dacht je van blikgooien? Verf hiervoor enkele lege soepblikken zwart en wit en teken er een pandahoofdje op. Of wat dacht je van pandamaskers maken? Succes gegarandeerd!