Nijntje versiering

Wie is er niet groot geworden met de verhaaltjes van Dick Bruna over het schattige konijntje Nijntje? Van een geboorte en babyshower tot verjaardag of kinderfeestje: versiering met het thema Nijntje is eigenlijk altijd goed. En ga je voor gekleurd, of mooie roze of blauwe Nijntje versiering? De keuze is aan jou! Lees meer »

 

‘Het feest van Nijntje’

Bij Lief & Jarig vind je alles wat je nodig hebt voor de versiering van een Nijntje verjaardag. Net als Nijntje in het verhaal ‘Het feest van Nijntje’ zal jouw kindje op zijn of haar verjaardag vroeg wakker worden en niet kunnen wachten totdat het feest begint. Het wordt vast en zeker een heerlijke dag voor jong én oud, want dit konijntje zal ook onder de volwassenen de nodige nostalgie opwekken. Nijntje is echt van alle tijden, want ook de kleintjes van nu laten zich nog steeds betoveren door dit lieve konijntje. Zorg daarom dat de feestruimte helemaal in het teken staat van Nijntje door hier naar speelse Nijntje versiering te shoppen.

 

Roze, blauwe of gekleurde Nijntje versiering?

Maak hier kennis met onze schattige versiering met Nijntje print, waaronder een mooie letterslinger met ‘Hoera het is feest’ of een slinger met Nijntje-figuren. Een traditionele vlaggetjesslinger met dit lieve konijntje is ook een aanrader. Daarnaast kun je de feestruimte nog wat extra’s geven met Nijntje ballonnen of met ballonnen in de typische Dick Bruna kleuren: blauw, rood en geel. Je geeft het decor nog een extra feestelijke touch met gele waaiers en confetti! Ben je op zoek naar roze of blauwe Nijntje versiering? Ook dan zit je hier goed. We breiden onze Nijntje versiering regelmatig uit met nieuwe mooie items.

 

Nijntje uitnodigingen en uitdeelzakjes

Je maakt er met onze feestartikelen gemakkelijk van begin tot eind een compleet Nijntje kinderfeest van. In ons assortiment ‘Versiering Nijntje’ vind je onder andere uitnodigingen met dit vriendelijke konijntje. Aan het einde van de dag geef je de kleine genodigden een Nijntje uitdeelzakje mee naar huis met iets lekkers. Uiteraard wil je ook tijdens het feest de gasten allerlei lekkernijen voorschotelen. Vergeet daarom niet om hier ook Nijntje bordjes, bekertjes, servetjes en een Nijntje tafelkleed te bestellen.

 

Extra tip versiering Nijntje feest

Behalve dat je bij ons de leukste versiering voor een Nijntje feest kunt aanschaffen, heb je zeer waarschijnlijk ook spelletjes, knuffels en boekjes van Nijntje in huis. Richt een speciale hoek in waar de kinderen kunnen spelen met deze Nijntje speeltjes. Om wat rust te brengen tijdens een druk kinderfeestje kun je een verhaaltje voorlezen of een Nijntje film opzetten. Veel plezier!