Kinderfeestje thema konijn | baby bunny

Kinderfeestje versiering thema konijntjes

Hoe cute zijn deze konijntjes?! Perfect voor een lief kinderfeestje! Lees meer »

Kinderen en konijntjes zijn een schattige combinatie. Konijntjes zijn niet weg te denken uit de leukste kinderverhaaltjes. En welk kind heeft geen knuffelkonijntje in zijn of haar knuffelcollectie? Sommige kindjes zijn zelfs onafscheidelijk met hun knuffelkonijn. Herken je dit bij jouw kindje? Met de collectie versiering ‘baby bunny’ hoeven konijntjes niet meer te ontbreken op het kinderfeestje van je dochtertje of zoontje. 

 

Feestversiering om te knuffelen

Hier ben je op het goede adres voor versiering van een kinderfeestje met het thema konijntjes. Elk kinderfeestje begint natuurlijk met een mooie uitnodiging, waarin je het konijnenthema al laat doorschemeren. Het is heerlijk om dat trotse gezichtje van je kind te zien, wanneer hij of zij de uitnodigingen uitdeelt! Het gezichtje van je kind zal ook gaan stralen bij het zien van alle slingers en ballonnen, waarmee je de feestlocatie hebt versierd. Kortom, feestversiering om te knuffelen!

 

Konijnen decoratie en lekkernijen

De verjaardagstaart is nog lekkerder als deze op een konijnenbordje wordt geserveerd. Ook de ranja is een stuk smaakvoller in een konijnenbeker. Iedereen voldaan? Dan kan het feest echt beginnen. Konijnenkeuteldropjes en wortelcake zijn de ideale lekkernijen voor op dit feest, maar ook gezonde wortelstengels, komkommerstengels en cherrytomaatjes horen erbij.  

 

Activiteiten kinderfeestje thema konijntjes

Het thema konijntjes is heel veelzijdig. Er zijn allerlei leuke activiteiten te bedenken, die dit thema helemaal tot zijn recht laten komen. We helpen je graag op weg met enkele ideeën:

 

  • Het allerleukste is als er een echt konijn aanwezig is. Kinderen vinden niets zo leuk als konijntjes aaien. Misschien is er wel een kinderboerderij in de buurt, waar jullie de konijntjes kunnen bezoeken?
  • Laat de kinderen van grote vellen stevig papier of karton konijnenoren knutselen. Plak de oren op een strook papier die precies om het hoofd past. Je kunt de kinderen ook nog schminken als een konijn.
  • ‘Schipper mag ik overvaren ja of nee…’ Wie kent dit traditionele kinderspelletje niet? Laat de kinderen naar de overkant huppelen als konijntjes en daarna als allerlei andere dieren.
  • Maak in de tuin een konijnenparcours, dat de kinderen al huppelend als een konijntje op handen en voeten moeten afleggen. Leg hoepels op de grond, laat ze om pionnen of emmers heen zigzaggen, over een bezemstok springen, etc. Welk konijntje is het snelst?
  • Verstop wortels in de tuin en laat de kinderen als konijntjes naar de wortels zoeken. Welk konijntje vindt de meeste wortels?