Jungle versiering voor een verjaardag

Kinderfeestje versiering thema jungle dieren

Grrrrr, welcome to the jungle! Welk stoer kindje wil nou geen jungle thema op zijn of haar verjaardag of kinderfeestje? Lees meer »

Van de uitnodigingen tot aan de versiering en de tafeldecoratie: met onze ‘Welcome to the jungle’ collectie zorg je voor een complete jungle verjaardag die je thuis kunt organiseren. Maak indruk op de kindjes en zorg voor lekkere hapjes en drankjes, avontuurlijke activiteiten en natuurlijk stoere jungle versiering. Laat die leeuwtjes maar lekker brullen!

 

Wat heb je nodig voor een jungle verjaardag?

De tijger, panter of een gevaarlijke leeuw: is jouw kindje ook zo dol op wilde dieren? Een kinderfeestje in jungle thema thuis organiseren is superleuk! Zorg ten eerste voor lekkere hapjes en drankjes in stijl. Denk aan apenkopsnoepjes, bananensnoepjes, echte bananen (of ander jungle fruit) of taart / cupcakes in jungle thema. Als drankje kun je bijvoorbeeld kokoswater serveren of oranje limonade.

Naast de hapjes en drankjes is de verjaardagsversiering het eerste wat de kindjes zien als ze bij je thuis komen. Hoe leuk is het om je bij binnenkomst al in een echte jungle te wanen! Slingers, ballonnen en confetti zijn dan onmisbaar. Maar ook bordjes, bekertjes, servetten en rietjes zorgen voor een echte jungle feesttafel.

Als laatste heb je spullen nodig voor de activiteiten die de kindjes tijdens het kinderfeestje kunnen doen. Er zijn talloze mogelijkheden! Hieronder lees je meer over mogelijke activiteiten tijdens een kinderfeestje thuis met jungle thema.

 

Stoere versiering met jungle thema

Bij een kinderfeestje met jungle thema hoort natuurlijk stoere versiering. In de collectie ‘Welcome to the jungle’ vind je hippe versiering met katachtige jungle dieren, zoals een leeuw, tijger of panter. Het is erg leuk om de versiering uit te breiden met andere items in dezelfde kleuren, zoals geel, oranje en zwart. Ook groen mag natuurlijk niet ontbreken. Door groene slingers en trosjes groene ballonnen op te hangen, creëer je echt een jungle uitstraling.

 

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Een feesttafel in dieren thema mag dan ook niet ontbreken op een jungle kinderfeestje. Het begint al bij de aankleding: kies voor wegwerpbordjes, wegwerpbekertjes, een tafelkleed, rietjes en servetten in jungle thema. Serveer vervolgens lekkere jungle hapjes en drankjes. Een bananencake, bananensnoepjes, apenkoppen, vers tropisch fruit of kokoswater: er is veel lekkers dat je kunt afstemmen op het jungle thema.

 

Combineer jungle met safari versiering

Houd je kindje van wilde dieren? Dan kun je het jungle thema ook breder trekken door er een jungle en safari feestje van te maken. In de safari collectie vind je net even andere dieren, die prima bij de jungle dieren passen. Maak er een gezellig dieren feestje van en vergeet ook niet de opblaasdieren. Deze zorgen gegarandeerd voor veel pret!

 

Activiteiten voor een kinderfeestje met jungle thema

Avontuurlijke activiteiten horen echt bij een jungle kinderfeestje! Per leeftijd is het verschillend wat de kindjes leuk vinden, hieronder vind je enkele ideeën:

  • - Laat geluiden horen van jungle dieren en laat de kindjes raden bij welk dier het geluid hoort. Heeft een kindje het goed? Dan mag hij of zij een cadeautje aan de jarige geven. Ook leuk: koop kleine cadeautjes in en laat een kindje een cadeautje uitkiezen als hij of zij het goed heeft.
  • - Maak een verrekijker met twee wc rollen die je aan elkaar plakt. De kindjes kunnen de wc rollen van tevoren versieren.
  • - Ga samen jungle dieren knutselen. Van een leeuw tot de tijger of de olifant: er zijn veel voorbeelden te vinden op Pinterest. Het leuke is dat je vaak simpele materialen nodig hebt, zoals wegwerpbordjes, wc rollen, ijsstokjes en natuurlijk stiften of verf. Met weinig materialen maak je al de leukste creaties.
  • - Schmink doet het altijd goed! Koop schmink in de juiste kleuren en tover de kindjes om tot echte jungle dieren.
  • - Laat de kindjes allemaal een dieren knuffel meenemen. Verstop de knuffels in het huis en laat de kinderen de knuffels weer zoeken. Uiteraard voor een kleine beloning.

 

Jungle uitnodiging: het begin van een jungle kinderfeestje

Een kinderfeestje begint natuurlijk met een uitnodiging. Het is superleuk om samen met je kindje een uitnodiging te maken. Kijk op Pinterest voor ideeën, want er zijn talloze mogelijkheden waar je samen mee aan de slag kunt. Wil je liever kant-en-klare jungle uitnodigingen kopen? In ons assortiment hebben we stoere uitnodigingen in jungle of safari stijl. Je hoeft de uitnodigingen alleen nog maar in te vullen en uit te delen. Handig toch?

 

Ben jij helemaal geïnspireerd om een jungle verjaardag te organiseren? Voorpret is halve pret! Zoek als eerste de leukste jungle versiering uit, hieronder vind je onze uitgebreide collectie.