Versiering | Hulpdiensten op de weg

‘Wat wil jij later worden?’ Veel stoere jongens en meiden zullen vol overtuiging roepen dat ze brandweer of politie willen worden. Heldhaftige beroepen waar kinderen veel bewondering voor hebben. Ze dromen van de heroïsche heldendaden die ze dan kunnen verrichten en de spannende avonturen die ze zullen beleven. Herken je dat? Dan is het een leuk idee om het verjaardagsfeestje van jouw kindje in deze stijl te versieren met versiering die helemaal in het teken staat van hulpdiensten. Lees meer »


Brandweer versiering; de sirenes loeien, het is party time!

Met enkele leuke items tover je een kinderfeestje zo om tot een feest voor dappere ‘brandweermannen en -vrouwen’. Gebruik hiervoor rode ballonnen of ballonnen met een print met hulpdiensten. Met een rood tafellaken, een rode vlaggetjesslinger en oranje confetti zet je het brandweerthema nog meer kracht bij. Train de brandweerlieden door een hindernisbaan voor ze op te zetten en speel voetje van de vloer, want deze staat in brand. Je kunt ook brandweerwagens knutselen of speel verkleedspelletjes met grote laarzen, handschoenen, helmen en lange jassen.

 

Versiering met stoere voertuigen voor echte helden

Is jouw kind snel onder de indruk van stoere voertuigen, zoals takelwagens, politiewagens en brandweerauto’s? Dan kun je in de collectie ‘hulpdiensten op de weg’ de perfecte feestversiering vinden voor een kinderfeestje. Begin meteen goed met een uitnodiging in stijl, waarop deze stoere voertuigen pronken. Andere items die niet mogen missen op deze helden party zijn papieren bordjes, bekertjes en servetten met voertuigen. Wat hier goed bij past, zijn blauwe ballonnen, folieballonen en vlaggetjesslingers. Laat de kinderen van grote dozen voertuigen maken en houd een race. Wie is het snelste?


Tips voor versiering met het thema politie

Als er één beroep is dat indruk maakt op kinderen, dan is het wel de politie. Er is leuke versiering te vinden rond dit thema. In onze collectie ‘hulpdiensten op de weg’ vind je versiering en bordjes, bekertjes en servetten met onder meer politiewagens. Combineer dit met zwarte en blauwe ballonnen voor een extra politiesfeer. Een leuk presentje voor de gasten zijn de roltongen ‘op de weg’; ideaal om het verkeer mee te regelen of om een dief tot halt te roepen. Tip: verdeel de ‘politieagenten’ in groepjes en laat ze via een speurtocht de dief vangen.

 

De hulpdiensten zijn onderweg, want het is feest!

Dit keer is er geen ramp gebeurd, maar het is feest! Een goede reden om de hulptroepen te verzamelen en dit heugelijke feit te vieren. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een kinderfeestje dat in het teken staat van hulpdiensten op de weg. Wat dacht je van een papieren tafelkleed met een wegenpatroon en waarop getekend mag worden? Ook een papieren servies met hulpdiensten hoort erbij, want van alle reddingsacties krijgt men honger. Andere leuke items zijn feesthoedjes in de vorm van verkeerskegels en roltongen met het thema ‘op de weg’.