Kinderfeestje thema Hawaii | aloha

Kinderfeestje versiering thema aloha

Wil je ook de zomerse sfeer van een tropisch eiland in huis halen? Dan helpen we je hier op weg! Lees meer »

Als er één vrolijk thema voor een kinderfeestje is, dan is het wel Hawaii. Het leuke aan dit thema is dat je uit je dak kunt gaan met versiering in allerlei feestelijke kleuren, zoals roze, geel en mintgroen. Wanneer je voor het thema Hawaii kiest, zit de stemming er zo in.

 

Kleurrijke decoratie voor een Hawaii kinderfeestje

Of het nu zomer of winter is, of het nu sneeuwt, regent of de zon schijnt? Met de juiste decoratie boots je zo een zonnig tropisch eiland na, gewoon in je woonkamer. Dit begint met slingers met vlaggetjes in vrolijke kleuren en gekleurde ballonnen. Daarnaast geven ook gekleurde waaiers nog een extra vrolijke touch aan het geheel. Uiteraard mag swingende muziek op een Hawaii feestje niet ontbreken. De toon voor een geslaagd kinderfeest is gezet!

 

Aloha! Wie is er in voor een feestje?!

Er is nog veel meer mogelijk om binnen no-time die echte ‘aloha sfeer’ te creëren. Bij een feestje horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes. Die serveer je uiteraard op bordjes en in bekers binnen het thema. Maak bijvoorbeeld ook kindercocktails met als basis verschillende vrolijke kleuren vruchtensap of ranja in de kleuren geel, roze en oranje!

 

Leuke activiteiten voor een kinderfeestje met Hawaii thema

Binnen het thema Hawaii zijn er vele leuke kinderactiviteiten te bedenken. We hebben hier alvast enkele tips voor je verzameld:

 

  • Ga hoelarokjes maken! Haal hiervoor elastiek in huis en neem bij ieder kind de taillemaat af. Daarna kunnen ze met stroken crêpepapier of stroken stof hoelarokjes maken.
  • Boots een beach party na en doe leuke dansspelletjes. Denk aan limbo dansen, waarbij de kinderen onder een stok door moeten dansen. Wie kan het laagste? Een zelfgemaakt hoelarokje komt hier goed van pas. Of laat de kinderen in stelletjes dansen met een sinaasappel tussen de voorhoofden. Wie het het langste volhoudt wint!
  • Fruitspiesen maken. Kinderen vinden het heerlijk om te helpen in de keuken. Snij allerlei soorten fruit in stukjes en laat de kinderen de blokjes aan spiesen rijgen of laat ze een uitgeholde ananas vullen. Daarna gaan ze natuurlijk lekker smullen van het fruit.