Game On - versiering voor echte game fans

Is jouw kind helemaal weg van gamen? Dan hoef je niet de gamehal in, maar je bestelt gewoon bij Lief & Jarig game versiering voor een verjaardag thuis. De jongste generatie, die opgroeit met computergames, zal het geweldig vinden als je hun favoriete bezigheid in de kijker zet. Met dit coole thema ben je verzekerd van een geslaagd kinderfeest. Game on! Lees meer »

 

Game on versiering: het feest kan beginnen!

Met de thema feestversiering ‘Game on’, geef je de feestruimte thuis gemakkelijk de look die je wenst. De kleuren die hierbij overheersen zijn stoere kleuren als zwart en groen. Een van de toffe elementen die niet mag ontbreken, is een zwarte slinger met letters die het woord ‘LEVEL’ vormen. Vervolgens combineer je dit met de leeftijd van je kind, bijvoorbeeld ‘LEVEL 8’. Versier de ruimte verder met zwarte en groene ballonnen. Of wat dacht je van chrome ballonnen of metallic ballonnen? Dat zal de stoere gamers ook vast aanspreken!

 

Een gametafel als feesttafel?

Dat heb je ook zo voor elkaar met de game versiering van Lief & Jarig. Daar zorgen de zwarte bekertjes met een pop-up in de vorm van een game controller wel voor. Ook de bijbehorende servetten in de vorm van een controller geven extra sfeer aan dit unieke game kinderfeestje. Extra accessoires, die ook leuk zijn, zijn: een zwart of groen papieren tafelkleed, zwart-witte papieren rietjes en zwart-witte kaarsjes. Wil je de versiering nog wat uitbundiger maken? Dan zijn zwarte honeycombs, groene of zwarte vlaggetjeslijnen en zwart-witte confetti ballonnen een extra feestelijke toevoeging.

 

Game verjaardag: welke spellen zijn leuk?

Met game versiering voor een verjaardag, wek je natuurlijk de verwachting dat er gegamed gaat worden. Hoe pak je dat aan? Wist je dat je tegenwoordig speciale virtual reality sets en gave computergames kunt huren voor een kinderfeestje? Daarentegen, kun je er ook voor kiezen om juist een niet-digitale versie van bekende computergames te spelen; maak een Tetris spel van eierdozen, knutsel VR-brillen van kartonnen dozen, speel offline bingo of daag de kinderen uit met een Super Mario hindernisbaan!

 

Game over? Nee, nog lang niet!

Na een leuke middag vol te gekke spellen, laat je de gamers natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. In onze webshop staan leuke game party traktatiezakjes klaar. Net als de bekertjes, zijn deze tasjes zwart en voorzien van een pop-up in de vorm van een controller. Met deze zakjes kun je de kinderen een lekkere traktatie of een leuk aandenken in stijl meegeven. Zo kunnen de gamers nog lang nagenieten van de coole game party!