Flamingo fun

Zoek je voor een (minder)feestje een vrolijke, zomerse sfeer met frisse kleuren en een link met de natuur en de dierenwereld? Dan biedt het thema ‘Flamingo fun’ precies wat je zoekt! Lees meer »

 
Binnen dit thema voor kinderfeestjes vind je versiering in mooie kleuren, zoals sprekend roze, helder blauw en frisgroen. Kijk hier met ons mee en doe de leukste ideeën op voor flamingo verjaardag versiering!

 

Versiering verjaardag flamingo

Feestversiering met flamingo’s wekt meteen de associatie met de zomer op. Daarom is deze collectie ideaal voor het versieren van een zomers kinderfeestje. Denk bijvoorbeeld ook aan een zomers tuinfeest voor je kind. Maar dat niet alleen, je kunt met deze feestversiering in elk seizoen de zomer in huis halen. Op grijze of koude dagen vergeet je gewoon het slechte weer en zit de vrolijke stemming er meteen in! Bovendien is dit thema geschikt voor zowel kleine kinderen als voor tieners.

 

Een kleurrijk kinderfeestje

Wil je van het kinderfeestje een kleurrijke gebeurtenis maken, dan is een verjaardag versiering met flamingo’s een goed idee! Wat dacht je van ballonnen in de kleuren wit, blauw en groen met daarop een mooie roze print van een flamingo? Ook op de kleurrijke bordjes, bekertjes en servetjes prijkt deze feestelijke vogel op hoge poten. Daarnaast kun je het feestdecor perfectioneren met een flamingo folieballon, een opblaasbare flamingo, groene en roze slingers en waaiers en ballonnen binnen hetzelfde kleurenpalet! 

 

Tips voor een flamingo feesttafel

Je vindt bij ons ook alles wat je nodig hebt om een echte flamingo feesttafel te creëren. Leg een mooi roze tafelkleed op de tafel, versier de hapjes met flamingo prikkers en ook de handige flamingo snack- of ijsbakjes mogen niet ontbreken. Uiteraard horen daar ook lekkernijen in dezelfde stijl bij. Denk aan fruitige smoothies, fruitprikkers, koekjes met glazuur in de kleuren roze, groen en blauw, kleurige macarons, cupcakes en spekjes. Met onze flamingo verjaardag versiering maak je van elk kinderfeestje een succes!

 

Leuke flamingo activiteiten

Niet alleen de versiering van de verjaardag staat in het teken van flamingo’s. Je kunt hier ook allerlei bijpassende activiteiten bij bedenken. De lange halzen van flamingo’s vragen om ringgooien. Zet verschillende plastic flamingo’s op een rij en laat de kinderen ringen gooien. ‘Flamingo’s’ roepen ook de associatie op met ballet. Maak roze tutu’s met tule en elastiek en laat de kinderen in groepjes een balletvoorstelling geven. Of wat dacht je van de ‘Flamingo dans’? Laat de kinderen door de kamer dansen op muziek. Stopt de muziek, dan moet iedereen op één been gaan staan. Wie als eerste zijn evenwicht verliest, is af!