Fairies & Flowers - versiering met feeën & bloemen

Ben je op zoek naar een vrolijk en lief thema voor een kinderfeestje? Dan is een feeënfeestje vol bloemen en een magische sfeer een aanrader. De verjaardagsfeeën van Lief & Jarig schieten je graag te hulp met creatieve ideeën, die gemakkelijk ten uitvoer te brengen zijn. Laat je hier inspireren door onze tips voor feeën versiering pastel. Lees meer »

 

Wie houdt er niet van sprookjes?

Is jouw kindje ook zo dol op sprookjes met feeën of is ze gek op verkleedpartijen met schitterende jurkjes en vleugeltjes? Dan zal een Fairies & Flowers party ongetwijfeld in de smaak vallen! We helpen je hier graag op weg om aan alle hoge verwachtingen van jouw kleine meid te kunnen voldoen. Voor het creëren van een dromerig feestdecor heb je geen toverstafje nodig. Je bestelt in plaats daarvan eenvoudig feeën versiering in onze webshop in zachte pastelkleuren en met vrolijke bloemenprints.

 

Feeën versiering pastel en bloemen

Ook feeën houden van een verjaardagsfeestje met ballonnen en slingers. Hun voorkeur gaat vast uit naar een vrolijke pastel tasselslinger en naar transparante ballonnen in pastelkleuren. Wil je nog nadrukkelijker die echte feeënsfeer tot uitdrukking laten komen? Dan vind je in onze webshop ook ballonnen met een pastelkleurige print van bloemen en feeën. Of wat dacht je van een feestmaal met lekkere hapjes en taartjes, die geserveerd worden op bordjes met een bloemen- en feeënprint? Ook frisdrank en sapjes smaken lekkerder uit ‘kelkjes’ (papieren bekertjes) in stijl.

 

Aan slag met de voorbereidingen!

Naast de bloemrijke feeën feestversiering in pastel en de bordjes, bekertjes en servetjes met bloemen- en feeënprint, zijn er nog een aantal dingen die je niet mag vergeten. Denk onder meer aan een fee-waardige uitnodiging. Ook die vind je terug in ons assortiment. Andere items die niet mogen missen, zijn: grappige krullende kaarsjes in pastel, waaiers en honeycombs in zachte tinten en feestelijke ballonnen met confettiprint. Misschien nog wat leuke feesthoedjes voor de kleine toverfeeën? Ook daarvoor ben je hier aan het juiste adres!

 

Tips voor een feeënfeestje

Bij binnenkomst zul je de genodigde feetjes meteen betoveren met de schitterende feeën feestversiering in pastel. Daarnaast kun je enkele leuke activiteiten voorbereiden. Begin bijvoorbeeld met het vertellen van een sprookje over toverfeeën, zet een speurtocht uit door het ‘sprookjesbos’ of ga feeënvleugeltjes knutselen. Ook een verkleedkist met feeënjurkjes is gegarandeerd een succes. Kortom, mogelijkheden genoeg om er een topdag van te maken!