Confetti time

Laat het confetti regenen! Maak er een bonte boel van met veel kleuren en iedereen is direct in de feeststemming. Lees meer »

Decoreer de feestruimte met ballonnen in dezelfde kleuren als de confetti. Bekijk hieronder ook de superleuke vlaggetjesslingers, feestprikkers, bordjes, bekertjes, servetjes en rietjes met confetti. Je kunt de hapjes afstemmen op het feestthema; denk aan gebakjes gedecoreerd met gekleurde hagel of Smarties.

Op zoek naar creatieve activiteiten? Laat de kinderen een confettikanon knutselen. Dat kan heel eenvoudig met een toiletrol en een ballon. Leg een knoop in het open einde van de ballon en knip het bovenstuk eraf. Plaats dit rond een van de uiteinden van de toiletrol en plak het goed vast met tape. Laat de kids de toiletrol versieren. Stop er confetti in en trek aan het uiteinde van de ballon. De confetti schiet door de lucht!

Wat het confetti kinderfeestje helemaal compleet maakt, zijn de leuke traktatiedoosjes met confetti-motief. Stop er een kleurrijk cadeautje in en geef het doosje aan het einde van het feestje aan de kinderen mee.