Boerderij dieren versiering

De koe, het schaap of het varken: is jouw kleintje helemaal dol op boerderij dieren? Een verjaardag in boerderij thema is leuk voor zowel jongens als meisjes. Tover de feestlocatie om tot boerderij met versiering in dit leuke thema. Lees meer »

 

Vier je verjaardag met boerderij versiering

Of je nu zelf op een boerderij woont of je de locatie helemaal in boerderij stijl wilt omtoveren: bij Lief & Jarig zit je goed voor de leukste versiering. Met een print van koeien, varkens en schapen en geiten haal je de dieren gewoon lekker in huis!

Bij een verjaardag hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Hoe leuk is het om dit te presenteren op een feesttafel in boerderij dieren thema? Begin met een tafelkleed en leg vervolgens bordjes, bekertjes met rietjes en servetten neer. De basis is al gezet! Vul de verjaardag versiering aan met vrolijke confetti, slingers en ballonnen en het feest is compleet.

 

Een boerderij verjaardagsfeestje vieren

Vier je het boerderij feestje thuis? Dan zijn er leuke activiteiten te bedenken die passen bij dit thema. Met mooi weer kun je bijvoorbeeld buiten een tafel klaarzetten met daaromheen hooibalen. Leuk om op te zitten en het past perfect bij het boerderij thema. Verder zou je kleine kindjes nog een (boerderij) dieren knuffel kunnen laten meenemen, om daar vervolgens samen mee te spelen.

Typische boerderij spelletjes vallen altijd in de smaak. Touwtrekken, hooibalen stapelen, kruiwagen lopen of een klompenloop: gegarandeerd pret!

Met slecht weer zijn er veel knutsel ideeën op Pinterest te vinden. Denk aan boerderij dieren maken van wc rollen, papieren schaapjes beplakken met watten, of een kijkdoos maken met boerderij dieren. Leuk voor zowel jong als oud.

 

Taartversiering in boerderij thema

Bij een verjaardag hoort taart! Als taartversiering kun je kaarsjes met een print van boerderij dieren op je taart plaatsen of gebruik de kaarsjes voor cupcakes. Een liedje zingen, het uitblazen van de kaarsjes en natuurlijk het uitpakken van de cadeaus is een goed begin van het verjaardagsfeestje.

 

Makkelijke boerderij traktaties

Gaat je kindje trakteren op school of het kinderdagverblijf? Met traktatiezakjes maak je gemakkelijk de leukste traktaties. Vul de zakjes met iets lekkers of een kleinigheidje en klaar ben je.