Kinderfeestje versiering thema auto's

Hoor je bij jou thuis vaak niets anders dan ‘vroem, vroem’, omdat je kindje aandachtig met auto’s zit te spelen? Dan is een kinderfeestje met het thema auto’s een topidee. Lees meer »

 

Het 'auto' thema is een veelzijdig thema, waar je veel kanten mee op kunt. Wij wijzen je hier graag de weg naar creatieve oplossingen om van dit kinderfeestje een succes te maken. Begin op tijd met het bestellen van de uitnodigingen en versieringen voor het auto kinderfeestje, zodat je samen met je kindje al veel voorpret zult beleven!

 

De leukste versiering voor een auto kinderfeestje

Hier vind je alles wat je nodig hebt om een kinderfeestje met het thema auto’s vorm te geven. Versier de feestruimte bijvoorbeeld met witte ballonnen met een autoprint. Het thema is daarmee meteen duidelijk. Je kunt ook kiezen voor een feestversiering in zwart-wit, want dat wekt ook meteen de associatie op met auto’s of autoracen. Wil je meer kleur? Kies dan voor vlaggenlijnen in uitgesproken kleuren als geel, blauw en rood, die mooi passen bij de ballonnen met autoprint. Daarmee ben je al goed op weg!

 

Even bijtanken of tijd voor een pit stop?

Van feestvieren krijgen de kinderen natuurlijk al snel honger. Dan is het tijd om bij te tanken of om een snelle pit stop te maken. Serveer een plakje cake en andere lekkere hapjes op papieren bordjes met afbeeldingen van vintage auto’s en bestel er ook de bijbehorende bekertjes en servetjes bij. Wat ook superleuk is, is een tafelkleed met autowegen en verkeersborden. Leuk detail: op dit kleed kan zelfs getekend worden! Zet eveneens speelgoedauto’s klaar en de kinderen zijn meteen zoet.

 

Nog meer leuke ideeën voor een autofeestje

Naast de versiering met auto’s uit het assortiment van Lief & Jarig bestaan er nog meer leuke ideeën om er een onvergetelijk feestje van te maken. Misschien kun je wel ergens oude autobanden krijgen of oranje pionnen? Dat is leuk voor de aankleding én je kunt ze gebruiken voor leuke autospelletjes, zoals een racespel. Of wat dacht je van auto’s knutselen van grote kartonnen dozen? Na afloop van een geslaagd feest geef je nog een traktatiezakje mee met een leuk presentje of iets lekkers. Toet, toet! Tot ziens!