Thema's kinderfeestjes voor thuis

Heerlijk uitpakken met een thema voor de verjaardag van je kleine spruit? Er is niks leukers dan alles op elkaar afstemmen: van bordjes tot servetten en van slingers tot de taarttopper. Reken maar dat je de jarige thuis hier een onvergetelijk kinderfeestje mee bezorgt! Lees meer »

De laatste jaren zien we dat er steeds meer wordt uitgepakt als het gaat om baby- en kinderverjaardagen die thuis worden georganiseerd. Wil je de zomer in huis halen met een Ibiza of een Tropical thema? Of kies je voor een schattig of stoer dierenthema? Klik op een van de thema pagina’s en je vindt per thema alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een kinderfeestje thuis.

 

Een thema kiezen voor een kinderfeestje thuis

Wat zijn er veel thema’s om uit te kiezen, hoe moet je ooit een keuze maken? Wij helpen je een eindje op weg. Ten eerste kijk je natuurlijk naar een thema die leuk is voor een jongen of een meisje, zo kun je al een aantal wegstrepen. Daarnaast is het goed om te bedenken welke kleuren jou en je kleine aanspreken. Kies je voor felle vrolijke kleuren of houden jullie meer van zachte pastelkleuren? Klik door de thema’s en je zult zien dat er weer een paar thema’s afvallen. Ook speelt natuurlijk de voorkeur van je kind mee. Is je baby, dreumes, peuter of kind een grote liefhebber van dieren? Hoe leuk is dan een panda-, flamingo-, zebra- of ander thema met dieren?

 

Een thema verjaardag: hoe pak je dat aan?

Eigenlijk vind je op deze website alles wat je nodig hebt voor een kinderfeestje of verjaardag die je thuis in een bepaald thema wilt vieren. Je kunt het thuis zo groot of klein uitpakken als je zelf wilt. Hieronder vind je een aantal tips:

 

  • Kies 2 of 3 hoofdkleuren die je overal laat terugkomen. Voor een pandathema kunnen dit bijvoorbeeld zwart en wit zijn en voor een Tropical thema kies je voor groen, geel en roze. Bestel ballonnen en slingers in deze kleuren en je bent al een heel eind.
  • Bestel bordjes, bekertjes en servetten in je thema en richt thuis een tafel in met de taart, de bordjes, servetten een aantal ballonnen en je hebt al een echte eyecatcher. Groots uitpakken? Vul het dan aan met rietjes, een taarttopper, kaarsjes, vlaggetjes boven de tafel, confetti, bestek in de themakleur(en) en een mooi tafelkleed of een tafelloper.
  • Je kleine gasten nog verrassen aan het einde van het kinderfeestje? Maak dan een leuke traktatie om mee te geven.

 

Populaire thema’s 

De dierenthema’s voor een kinderfeestje thuis zijn erg populair voor zowel jongens als voor meisjes. Van de eenhoorns tot de konijntjes, panda’s of kleurige flamingo’s; voor ieder kind is er een geschikt thema te vinden. Daarnaast zijn de hippe stylingthema’s erg in trek. Denk aan een Scandinavisch of botanical thema dat precies past bij je interieur. Of een mooi pastelthema dat perfect past bij het kamertje van je zoon of dochter. Ook wordt er veel gekozen voor thema’s met de kleuren rosegoud en goud.