Versiering verjaardag 1 jaar

Wat is er veel gebeurd in 1 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Lees meer »

 

Nog even en dan wordt je kleine spruit 1 jaar. Kruipt (of loopt) je baby de hele woonkamer door? Zijn de eerste woordjes al een feit? En is je kleine een lekkere eter of belandt alles op de grond of aan het plafond?

Wat is het jaar voorbijgevlogen en wat kan je kleine al veel vergeleken met een jaar geleden! Een van de grootste mijlpalen van je kind is toch wel de 1e verjaardag. Wat kun je toch trots zijn op zo’n klein mensje!

 

Je baby wordt 1 jaar: hoe pak je dat aan?

De laatste jaren zien we steeds vaker dat er groots wordt uitgepakt als je baby 1 jaar wordt. Prachtige blauwe of roze verjaardagsversiering, een cake smash met fotoshoot, een kinderfeestje met het hele huis vol visite (en cadeautjes...) en de mooiste taart: het kan niet gek genoeg. Onze tip: kijk goed naar het karakter van je baby en bepaal aan de hand daarvan de grootte van het kinderfeestje. Een verlegen kindje dat houdt van rust maak je niet blij met zo’n groot feest. Houd het klein met bijvoorbeeld alleen familie en mooie versiering in huis. Voor je baby is het dan wel duidelijk dat het feest is! Houd je baby van veel aandacht en is het een echt partydier? Je kleine kan zijn of haar geluk vast niet op met een kinderfeestje met alles erop en eraan. Lees hier meer tips voor het organiseren van een eerste verjaardag.

 

Roze en blauwe versiering

Wil je het huis mooi versieren voor je baby’s 1e kinderfeestje, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je een handje. Je vindt op deze website alles wat je moet hebben als je baby 1 jaar wordt. Begin met roze of blauwe ballonnen en slingers en breid het verder uit zoals je zelf wilt. Kijk goed naar de grootte van je woning en pas de hoeveelheid daarop aan. Je kunt de ballonnen en slingers uitbreiden met waaiers, vlaggetjes of folieballonnen met teksten of cijfers. Naast roze of blauwe versiering, wordt er de laatste jaren ook steeds vaker gekozen voor hippe kleurencombinaties zoals zwart met wit, roze met goud of blauwe en zilveren versiering. Wil je echt uitpakken? Maak dan een ballonnenboog: je kleine spruit is vast en zeker helemaal onder de indruk!

 

Nijntje thema voor een eerste verjaardag

Is jouw kindje ook zo dol op Nijntje filmpjes en boekjes? Dan is een eerste verjaardag in Nijntje thema gegarandeerd een succes! Van slingers en ballonnen tot kaarsjes en een echte verjaardagskroon: met onze Nijntje versiering maak je er een feestje van. De collectie is speciaal ontworpen voor de eerste verjaardag. Vergeet ook niet om leuke foto's te maken van het Nijntje feestje, zo heb je een leuke herinnering voor later.

 

Thema versiering voor een kinderfeestje

Er is tegenwoordig zoveel keuze op het gebied van versiering. Kies een thema en je keuze wordt al een stuk gemakkelijker. Van verschillende dierenthema’s tot een thema in een bepaalde kleur: er is altijd een thema dat geschikt is voor jou en je baby. Op deze pagina vind je de verschillende thema’s die wij op Lief & Jarig aanbieden. Klik op een thema en je vindt alles wat je nodig hebt voor een verjaardag om nooit te vergeten.