Versiering verjaardag 1 jaar meisje

Het eerste jaar van jouw kleine meid is voorbijgevlogen! Geniet van elk moment en vooral van een hele speciale eerste verjaardag! Lees meer »

Wat is daarvoor beter geschikt dan feestdecoratie in baby roze? De zachte, speelse en zoete uitstaling van roze doet het altijd goed op de eerste verjaardag van een meisje. Ontdek hier welke feestdecoratie niet mag ontbreken en lees onze overige tips voor een geslaagde eerste verjaardag! 

 

Zie alles door een roze bril!

Het zal meteen een grote verrassing zijn voor je kleine meid, als ze ziet hoe alles uitbundig in het roze is versierd. Wat is er allemaal mogelijk? Maak trosjes van ballonnen in alle tinten roze voor een extra speelse touch of combineer ze met ballonnen met roze confetti. Een echte ‘happy birthday slinger’ hoort er ook bij! Of wat dacht je van roze papieren waaiers en confetti om rond te strooien? Je zult ook indruk maken op de gasten; het lijkt wel alsof ze alles door een roze bril zien!

 

Kinderfeestje meisje 1 jaar roze

Met de collectie, ‘kinderfeestje versiering 1 jaar meisje’, kun je de verjaardag van je dochtertje tot in de puntjes verzorgen. Het feest is niet compleet zonder een mooi versierde tafel met roze bekers, rietjes, bordjes en servetten. Wil je accenten leggen in andere kleuren, dan vind je in onze collectie ook bordjes en bekers in roze en goud. 

Wil je gemak? Of vind je het lastig om alles te combineren? Kies dan voor onze partybox roze & goud.

 

Eerste verjaardag met roze Nijntje versiering

Is jouw dochter ook gek op filmpjes en boekjes van Nijntje? Kies dan voor Nijntje versiering voor haar eerste verjaardag. Zet je dochter een leuke verjaardagskroon op en versier de feestruimte met Nijntje ballonnen en slingers. Ook leuk is het om de kinderstoel van je kleine spruit te versieren. Er is speciaal een Nijntje collectie ontworpen voor de eerste verjaardag, zie hieronder de hippe Nijntje producten. Leuk voor zowel jongens als meisjes, want er is van ieder item een roze en blauwe variant.

 

Leuke activiteiten voor een eerste verjaardag

Een ding moet voorop staat, namelijk dat je dochtertje het naar haar zin heeft! Daarom hier enkele aandachtspunten en tips voor activiteiten, waarin de jarige beslist het middelpunt is:

 

  • Niet alle kindjes vinden het prettig als ze overweldigd worden door veel bezoek. Houd daar rekening mee. Zorg ook dat je kindje goed uitgerust is. Houd het feestje bijvoorbeeld na het middagdutje.
  • Ballonnen, ballonnen en nog eens ballonnen. Vul de kamer met ballonnen! Lekker tussen de ballonnen doorkruipen, ze in de lucht proberen te houden, overgooien... Je kindje zal het geweldig vinden.
  • Richt een speciaal speelhoekje in waar je kindje met haar cadeautjes kan spelen en waar ook de andere kindjes van gasten kunnen spelen.
  • Wat dacht je van een ‘cake smash fotoshoot’? Dit fenomeen is overgewaaid uit de VS. Zorg voor een mooie verjaardagstaart en laat je dochtertje erop los! Laat bij voorkeur foto’s maken door een professionele fotograaf.

 

Benieuwd naar meer tips & ideeën voor het organiseren van een 1e verjaardag? Lees het in deze blog.