Kinderfeestje versiering 1 jaar jongen

Elke verjaardag is belangrijk, maar de eerste verjaardag is extra speciaal. Terwijl je een jaar geleden nog rondliep met je zwangere buik, bereid je nu alweer de eerste verjaardag van je zoontje voor. Lees meer » 

Wat gaat de tijd snel! Juist daarom wil je er een onvergetelijk verjaardagsfeestje van maken. Lief & Jarig helpt je met leuke tips en de perfecte versiering voor de verjaardag van een jongen van 1 jaar. 

 

Verjaardagfeestje in het blauw!

Het verjaardagsfeestje van een jongen van 1 jaar staat bijna als vanzelfsprekend in het teken van blauwe versiering! Deze kleur straalt vriendelijkheid, vertrouwen en rust uit. Kortom, het draagt bij aan de perfecte sfeer voor de eerste verjaardag van een jongen. Vul het aan met zilveren of gouden items voor een feestelijk geheel. 

 

Benodigdheden verjaardag jongen 1 jaar

In onze collectie, ‘versiering kinderfeestje jongen 1 jaar blauw’, vind je lichtblauwe ballonnen die je kunt combineren met donkerblauwe ballonnen voor een stoere touch. Die kleine jongen wordt immers al snel een stoer mannetje! Je maakt er een nog groter feest van met blauwe slingers, confetti, confetti ballonnen en waaiers. Wil je gemak of vind je het lastig om alles bij elkaar te zoeken? Kies dan voor onze partybox blauw & zilver. Speciaal voor de 1e verjaardag van een jongen!

 

1e verjaardag met blauwe Nijntje versiering

Is jouw zoon gek op filmpjes en boekjes van Nijntje? Dan is Nijntje versiering voor zijn eerste verjaardag vast en zeker een succes! Zet je zoontje een hippe verjaardagskroon op en versier de feestruimte met Nijntje slingers en ballonnen. Tip: vergeet ook niet de kinderstoel van je kleintje te versieren. Er is een Nijntje collectie ontworpen speciaal voor de eerste verjaardag, zie hieronder de hippe Nijntje producten. Leuk voor zowel jongens als meisjes, want er is van ieder item een roze en blauwe variant.

 

Tips voor de eerste verjaardag

Met de blauwe versiering voor het verjaardagsfeestje van je zoontje zit het wel snor! Maar wat kun je nog meer doen om er een topdag van te maken? We geven je hier enkele tips:

  • Vergeet het dagritueel van je mannetje niet. Houd dit gewoon aan op zijn verjaardag, om te voorkomen dat hij tijdens de feestelijkheden te moe en geïrriteerd is.
  • Blauwe ballonen zijn niet alleen leuk als versiering, maar ook om mee te spelen. Bezaai de huiskamervloer met blauwe ballonnen en laat je zoontje ertussendoor kruipen.
  • Maak van een fles of doos een tijdscapsule. Laat de gasten een speciaal berichtje schrijven op een kaartje voor als je kleine man straks groot is. Help je gasten door openingszinnen op de kaartjes te schrijven, zoals: ‘Ik hoop dat je als je dit leest…, ‘Mijn wens voor jou is, dat…’
  • Verjaardagstaart met één kaars en samen zingen voor de jarige. Dat is voor alle kindjes het hoogtepunt van hun verjaardag (na het uitpakken van de cadeautjes natuurlijk!).
  • Lees onze tips & ideeën voor het organiseren van een 1e verjaardag.