Over ons

Een feestje organiseren is toch veel leuker als het er mooi uitziet? Ik vind van wel! Sterker nog: de voorbereiding van een feestje vind ik vaak minstens net zo leuk als het feestje vieren zelf. Dat is een van de redenen waarom ik eind 2018 ben begonnen met de webshop Lief & Jarig. Vier een geboorte, babyshower of kinderfeestje in stijl met de mooiste versiering. Van versiering en traktatiebenodigdheden tot alles voor een feestelijke tafel: in onze uitgebreide collectie vind je alles wat je nodig hebt voor het feestje van je kleine spruit. Alle producten en merken zijn met zorg uitgezocht.

Ik vind het heerlijk om de mooiste collecties voor jullie samen te stellen en in de webshop te plaatsen. Met de hulp van mijn man René, die de online marketing verzorgt, run ik deze webshop elke dag met heel veel plezier. Samen hebben we twee jonge dochtertjes (Evi & Liz). Doordat ik niet fulltime werk en een aantal dagen per week thuis ben bij de meisjes, hanteren we een verzendtermijn van 1 tot 2 werkdagen. Heb je een bestelling geplaatst? Dan kan ik niet wachten om deze met zorg in te pakken, ik probeer ervoor te zorgen dat het uitpakken van je pakketje al een feestje is! 

Heb je vragen? Aarzel dan niet om mij te mailen op [email protected]. Ik hoop snel een mooie bestelling voor je in te kunnen pakken!

Liefs, Marijke

 

Lief & Jarig

Foto's: Marga de Groot Fotografie