Raamsticker 'It's a girl'

€15,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (16)
Verzending: Verzending binnen 1 - 2 werkdagen | Verzendkosten €4,95 (NL) / €6,95 (BE) | Gratis verzending vanaf €45,00

Laat de hele straat weten dat jullie dochter is geboren met deze hippe raamsticker! De raamsticker is gedrukt in spiegelbeeld, zodat je deze gemakkelijk aan de binnenkant van je raam kunt plakken. Je kunt er zelf voor kiezen of je alle woorden naast elkaar of onder elkaar op je raam plakt. De sticker wordt geleverd in 2 delen en je kunt de woorden gemakkelijk los knippen. De raamsticker is te verwijderen, maar het is niet mogelijk om deze nog een keer te gebruiken.

Specificaties
Inhoud verpakking: 1 sticker met de tekst 'It's a girl' & 4 stickers in hartjes vorm
Breedte sticker (indien alle woorden naast elkaar worden geplakt): 53 cm
Hoogte hartjes: 4 cm

Met deze geboorte raamsticker heb je hippe versiering op je raam als je dochter is geboren. Superhandig als je geen grote voortuin hebt waar je iets in kunt zetten of als je liever niets in je voortuin wilt hebben staan. De raamsticker plak je gemakkelijk aan de binnenkant van je raam, je hoeft dus niet ongerust te zijn dat de sticker eraf gaat met regen of slecht weer. Wil je nog extra geboorte versiering voor je raam? Dan hebben we hieronder nog een aantal tips:

  • Hang een aantal trosjes ballonnen op aan de binnenkant van je raam. Denk aan bijpassende ‘It’s a girl’ ballonnen gemengd met lichtroze ballonnen.
  • Hang een roze tasselslinger aan de bovenkant van je raam (aan de binnenkant). Plak de sticker eronder en je hebt vrolijke versiering voor de geboorte van je dochter.
  • Hang aan de binnenkant van je raam een aantal folieballonnen afgewisseld met lichtroze en witte ballonnen. Gebruik kleefknopjes en visdraad om ze op te hangen en kies voor verschillende lengtes/hoogtes om een speels effect te creëren. Maak je geboorte versiering vervolgens af met de raamsticker.
  • Kies voor een mooie bijpassende ‘It’s a girl’ slinger en hang deze samen met de raamsticker voor je raam.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen