Zilveren versiering

Kies voor een shiny verjaardagsfeestje met zilveren feestversiering! Zilver combineert perfect met elke andere kleur. Lees meer »

 

Zo maak je er een stralend feest van!

Shimmer & shine! Verras de jarige en versier de ruimte van het verjaardagsfeestje met zilveren versiering. De basis is zo gelegd: door de ruimte aan te kleden met mooie ballonnen en slingers ben je al een heel eind. En hoeveel jaar is de jarige job geworden? Hang zilveren folie ballonnen op in de leeftijd van de jarige en de feestgangers komen bij binnenkomst gegarandeerd in de feeststemming!

Met zilver kun je alle kanten op

Je kunt vervolgens ook de zilveren versiering voor de verjaardag combineren met andere kleuren feestversiering. Eigenlijk is alles wel mogelijk. Wat erg mooi staat is zilver in combinatie met vrolijke pasteltinten. Bekijk hieronder eens onze tasselslinger in pastel en zilver. Of combineer zilver met zwart en wit. 

Taart eten van een zilveren bordje!

Een mooie feesttafel mag natuurlijk niet ontbreken. Je kunt de kleur zilver gemakkelijk laten terugkomen in de bordjes, bekertjes en rietjes. De verjaardagstaart smaakt vast nog beter op een mooi zilveren bordje! Maak de feesttafel helemaal compleet met leuke cupcake prikkers met zilveren sterretjes of een zilveren 'Happy birthday' taarttopper.