Witte versiering

Met wit kun je zoveel kanten op! Stoer, lief, fris of chic? Door witte versiering te combineren creëer je iedere stijl die je wilt. Lees meer »

Witte versiering past perfect bij vrolijke kindjes die staan te springen tot hun verjaardagspartijtje kan beginnen. We hebben een schitterend assortiment voor je klaarstaan met witte versiering voor de verjaardag van je zoon of dochter of natuurlijk een ander te gek feestje.

 

Tips witte versiering verjaardag

Wil je het goed aanpakken en een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren? We zien het als onze missie om je te helpen met leuke ideeën. Voor een fantastische witte decoratie van het verjaardagsfeest begin je met flinke trossen witte ballonnen. Dat staat mooi in elke ruimte, maar ziet er ook in de tuin indrukwekkend uit. En heb je onze witte ballonnenboog al gezien? Echt een eye-catcher op ieder feestje. Wil je echt lekker uitpakken? Voeg dan witte waaiers of tissue fans toe en strooi witte confetti rond. Dit laatste kun je natuurlijk ook aan kleine feestgangers overlaten, kindjes vinden dit vast en zeker helemaal geweldig. 

 

Daarnaast zijn honeycombs een van onze favoriete items in de shop. Gebruik je alleen witte versiering? Zorg dan dat je honeycombs van diverse formaten op verschillende hoogtes ophangt. Je kunt dit zo groots aanpakken als je zelf wilt. Wit is ook mooi te combineren met andere kleuren. Heb je bijvoorbeeld voornamelijk roze versiering? Gebruik dan een aantal witte honeycombs om het geheel iets speelser te maken. 

 

Wit is overal mee te combineren!

Alleen witte versiering zorgt voor een schitterend effect. Zoek je toch wat meer speelsheid en afwisseling? Wit staat praktisch bij alles mooi, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wit en zwart geven een groot contrast en is momenteel erg populair.
  • Combineer wit met een passend thema.
  • Wit en mint geeft een lieflijke, zachte sfeer en is geschikt voor jongens en meisjes.