Witte versiering

Met wit kun je zoveel kanten op! Stoer, lief, fris of chic? Door witte versiering te combineren creëer je iedere stijl die je wilt. Lees meer »

Witte versiering past perfect bij vrolijke kindjes die staan te springen tot hun verjaardagspartijtje kan beginnen. We hebben een schitterend assortiment voor je klaarstaan met witte versiering voor de verjaardag van je zoon of dochter of natuurlijk een ander te gek feestje.

 

Tips witte versiering verjaardag

Wil je het goed aanpakken en een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren? We zien het als onze missie om je te helpen met leuke ideeën. Voor een fantastische witte decoratie van het verjaardagsfeest begin je met flinke trossen witte ballonnen. Dat staat mooi in elke ruimte, maar ziet er ook in de tuin indrukwekkend uit. Je kunt de feeststemming mooi benadrukken door er witte waaiers met gouden accenten aan toe te voegen en door eventueel witte confetti rond te strooien. Dat kun je natuurlijk ook aan de feestgangers overlaten; de kinderen zullen het geweldig vinden.

 

Wit is overal mee te combineren!

Alleen witte versiering zorgt voor een schitterend effect. Zoek je toch wat meer speelsheid en afwisseling? Wit staat praktisch bij alles mooi, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wit en zwart geven een groot contrast en is momenteel erg populair.
  • Combineer wit met een passend thema, bijvoorbeeld zwanen.
  • Wit en mint geeft een lieflijke, zachte sfeer en is geschikt voor jongens en meisjes.