Rosé gouden versiering

Op zoek naar een stijlvolle sfeer voor een verjaardag of feestje? Dan is de rosé gouden versiering echt een aanrader. Lees meer »

Welke kleur past bij jouw feestje? Kleur speelt een belangrijke rol in het creëren van sfeer. Op zoek naar een stijlvolle en lieve sfeer voor de verjaardag van je dochter, of organiseer je een jubileum en wil je graag een chique uitstraling? Dan is rosé gouden verjaardagsversiering iets voor jullie! Het is vooral een geschikte kleur voor wie eens iets anders wil dan het traditionele baby roze, prinsessen roze of het standaard zilver of goud. De rosé gouden tinten geven ieder feest een elegante uitstraling. Deze kleur is trouwens ook erg mooi voor een kraamfeest of een babyshower

 

Een feest in stijl met rosé gouden versiering

Hoeveel lentes oud ben je geworden? Dat is meteen duidelijk met een mooie rosé gouden folieballon in de juiste leeftijd als blikvanger in de feestruimte. Als je vervolgens verspreid door de ruimte trossen met rosé gouden ballonnen ophangt, is de basis van de decoratie gelegd. En heb je onze rosé gouden ballonnenmix al gespot? Met deze mix van rosé gouden confettiballonnen en effen ballonnen maak je snel een hippe ballonnentros. Met leuke details in dezelfde kleuren maak je er nog een feestelijker gebeuren van. Denk bijvoorbeeld aan tasselslingers, papieren waaiers en confetti in rosé goud.

 

Kraamfeest met rosé gouden versiering

Het mooie aan rosé goud is dat het redelijk neutraal is, maar tegelijkertijd toch direct opvalt. Daarom kun je deze kleur gebruiken voor verschillende gelegenheden. Het is bijvoorbeeld heel geschikt voor een kraamfeest, babyshower of babyborrel. Met feestversiering als een rosé gouden 'Hello World' slinger en een sfeervolle backdrop in rosé goud maak je er een prachtig versierd feestje van. Bovendien is rosé gouden versiering ook uitstekend te combineren met vele andere kleuren: wit en mint staan supermooi bij rosé goud. 

 

Aan tafel!

Ook de feesttafel van het feestje kun je prachtig decoreren met bordjes, bekers en servetten in rosé gouden kleuren. Je kunt op allerlei stijlvolle wijzen de verschillende feestversieringen en feestaccessoires in rosé goud met elkaar combineren. Ga je helemaal over the top? Kies dan voor een rosé gouden tafelkleed en kies voor wegwerpservies in dezelfde kleur. Wil je liever iets subtielers? Zorg dan voor een minder opvallend tafelkleed, bijvoorbeeld wit of zwart. Van bordjes en bekertjes tot rietjes, servetten en mooie prikkers: met onze rosé gouden collectie maak je iedere tafel klaar voor een chic feestje. 

 

Rosé gouden eye-catcher

Ken je het gevoel dat je een ruimte binnenloopt en direct in de feeststemming bent? Dit heeft grotendeels te maken met de versiering. Zorg voor een echte blikvanger om indruk te maken op je gasten en direct de juiste sfeer neer te zetten. Maak bijvoorbeeld een ballonnenboog, hang een rosé gouden feestgordijn op of vul de ruimte met talloze ballonnentrossen. Let's get this party started!