Rosé gouden versiering

Op zoek naar een stijlvolle sfeer voor een verjaardag of feestje? Dan is de rosé gouden versiering echt een aanrader. Lees meer »

Welke kleur past bij jouw kinderfeest? Kleur speelt een belangrijke rol in het creëren van sfeer. Op zoek naar een stijlvolle en lieve sfeer voor de verjaardag van je dochter? Dan is rosé gouden versiering iets voor jullie! Het is vooral een geschikte kleur voor wie eens iets anders wil dan het traditionele baby roze of prinsessen roze. De rosé gouden tinten geven het feest een elegante uitstraling. Deze kleur is trouwens ook erg mooi voor een kraamfeest.

 

Kinderfeest in stijl met rosé gouden versiering

Hoeveel lentes oud is je dochter geworden? Dat is meteen duidelijk met een mooie rosé gouden folieballon in de juiste leeftijd als blikvanger in de feestruimte. Als je vervolgens verspreid door de ruimte trossen met rosé gouden ballonnen ophangt, is de basis van de decoratie gelegd. Met leuke details in dezelfde kleuren, maak je er nog een feestelijker gebeuren van. Denk bijvoorbeeld aan tasselslingers, confettiballonnen en confetti in rosé goud.

 

Kraamfeest met rosé gouden versiering

Het mooie aan rosé goud is dat het redelijk neutraal is, maar tegelijkertijd toch feestelijk. Daarom kun je deze kleur gebruiken voor verschillende gelegenheden. Het is ook zeer passend voor een kraamfeest. Met feestversiering als een rosé gouden 'Hello World' slinger en een sfeervolle backdrop in rosé goud tover je er een prachtig kraamfeest van. Bovendien is rosé gouden versiering ook uitstekend te combineren met vele andere kleuren: wit en mint staan supermooi bij rosé goud!

 

Aan tafel!

Ook de feesttafel van het kinderfeest of kraamfeest kun je prachtig decoreren met bordjes, bekers en servetten in rosé gouden kleuren. Bekijk daarnaast ook de servetten en 'Hello World' cupcake prikkers in ons assortiment. Je kunt op allerlei stijlvolle wijzen de verschillende feestversieringen en feestaccessoires in rosé goud met elkaar combineren, om zo je eigen touch aan het feest te geven!