Paarse versiering

Paars is een kleur waarmee je een magische sfeer schept. Paarse versiering is ideaal voor een kinderverjaardag als je de jonge gasten in een fantasierijk decor wilt onderdompelen. Lees meer »

Paars is een dromerige en sprookjesachtige kleur. Hier vind je alles wat je nodig hebt om dit effect te bereiken. Lees hier onze tips om de show te stelen met paarse versiering op een kinderverjaardag!

 

Paarse wereld van prinsen en prinsessen

Paars is een goede keuze voor een kinderfeest met kleine prinsjes en prinsesjes. De mystieke en creatieve uitstraling zal zowel jongens als meisjes aanspreken. Het is een mooie tussenweg tussen het meisjesachtige roze en het jongensachtig blauw. 

 

Tips voor verjaardag met paarse versiering


We benadrukten al dat paars gezien wordt als een mystieke kleur. Je kunt hier op inspelen door een goochelaar te laten optreden. Of haal een goocheldoos in huis en laat de kinderen zelf een goochelshow organiseren! Het is ook een leuk idee om een verkleedkist klaar te zetten met paarse verkleedkleren met bijvoorbeeld een paarse koningscape, paarse eenhoornpakken, goochelaarskleding, paarse heksenjurken of paarse middeleeuwse jurken. Er is van alles mogelijk binnen een paars feestdecor!